Grillson Beer can chicken holder

Ga terug
De perfecte manier voor het bereiden van de ‘Beer Can Chicken’. Deze populaire manier van bereiden van een hele kip bestaat uit het plaatsen van een kip over een geopend blikje bier. Het bier verdampt en doortrekt de kip met een heerlijke smaak. Deze constructie is echter behoorlijk instabiel waardoor deze RVS houder een betere manier is om dit gerecht te bereiden. U kunt hiermee zelfs 2 kippen tegelijk klaarmaken. Het bier giet u in de vloeistofhouder waarna de kippen hier overheen geplaatst kunnen worden. De beer can chicken holder past in zowel de Bob als de Leif Grillson.
Nu € 199
Info en Opties
Nu € 199
Specificaties
Artikelnummer 502748
EAN-Code 4260260930332
Gewicht 1.0000
Type accessoires Grills & Inzet
Afmetingen Nee
Interne code Nee
Merk Grillson
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Grillson Beer can chicken holder

Grillson Beer can chicken holder

€ 199,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal