Videos

Barbecue GrillGrate 3 stuks 44 x 13,34 cm

Ga terug
De grillroosters van GrillGrate worden geroemd om hun uitstekende grillprestaties. Door de GrillGrate op uw barbecue te leggen, wordt de hitte van uw barbecue versterkt, zodat het vlees gegarandeerd sappig en mals wordt. Ook de perfecte warmteverdeling van de GrillGrate draagt bij aan het smaakvolle eindresultaat van uw gerecht. Tevens heeft het vlees op de GrillGrate geen last van oplaaiende vlammen. Daarnaast kunt u met een GrillGrate een traditioneel ruitmotief in uw steaks schroeien. Dit innovatieve rooster is geschikt voor alle barbecues met een grilloppervlak van 45 cm bij 40 cm.
Nu € 99,95
OF
Info en Opties
Deze Grillgrate roosters kunnen op elke barbecue gebruikt worden, omdat ze in verschillende vormen en maten verkrijgbaar zijn, zo dat ze rechthoekige, maar ook op ronde kookoppervlakken gebruikt kunnen worden. De Grillgrate is een neiuw innovatief grilloppervlak met vele voordelen. De Grillgrate wordt namelijk op een rooster gelegd en versterkt de warmte en verandert elke barbecue of grill in een infrarood grill. Zo wordt de warmte als nooit tevoren gelijkmatig verdeelt over het rooster en worden oplaaiende voorkomen. Het vlees blijft gegarandeerd mals een sappig en tevens worden er mooie grillstrepen op uw vlees geschroeid. Dankzij het meegeleverde gereedschap, kunt u het vlees gemakkelijk van het rooster halen, zonder dat dit blijft plakken. Kortom een ideaal rooster om een perfect stukje vlees, vis, pizza of groente te bereiden.
Nu € 99,95
Specificaties
Artikelnummer 500483
EAN-Code 0721405590896
Gewicht 1.0000
Type accessoires Grills & Inzet
Afmetingen Nvt
Interne code Nee
Merk GrillGrate
Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Barbecue GrillGrate 3 stuks 44 x 13,34 cm

Barbecue GrillGrate 3 stuks 44 x 13,34 cm

€ 99,95

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal