Golden's Cast Iron Cooker - Sear Plate 20.5

Ga terug
Een multifunctionele accessoire voor uw Golden’s Cast Iron barbecue. Zo is de meest voor de hand liggende toepassing om de Sear Plate gewoon als bakplaat in plaats van uw gietijzeren rooster te gebruiken. Zo bakt u eenvoudig kleine stukjes groente of bijvoorbeeld vis, zonder dat u het risico loopt dat uw ingrediënten tussen het houtskool belanden. Daarnaast is de Sear Plate ook erg belangrijk voor als u wilt roken, baken of slow-grillen in uw barbecue. Dan fungeert de Sear Plate als hitteschild onder het rooster. Zo schermt de Sear Plate de directe hitte af en zorgt deze voor een oven-effect in uw barbecue.
Nu € 84,95
OF
Info en Opties
Nu € 84,95
Specificaties
Artikelnummer 502839
EAN-Code 8718734576488
Gewicht 1.0000
Type accessoires Grills & Inzet
Afmetingen Ø 52 cm
Interne code Nee
Merk Fonteyn
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Golden's Cast Iron Cooker - Sear Plate 20.5

Golden's Cast Iron Cooker - Sear Plate 20.5

€ 84,95

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal