Gietijzeren rooster FORD/FORD+/MERCURY groot

Ga terug
Gietijzeren roosters voor de Fonteyn barbecue Ford/Ford+ die u inplaats van de standaard meegeleverde gepoederde coat roosters kunt gebruiken. Deze prijs is een set-prijs voor de roosters om de alle coated roosters te vervangen voor gietijzeren roosters.
Nu € 18,95
Info en Opties
Dit is een set van gietijzeren roosters die u in de Fonteyn barbecue Ford/Ford+ kunt leggen. Standaard vind u gepoederde coat roosters in de barbecue, maar daarnaast kunt u ook een set van gietijzeren roosters bestellen, om de coated roosters te vervangen. Gietijzeren roosters hebben het voordeel dat ze langer meegaan en dat het de warmte beter vasthoudt. Voor gerichte informatie over het verschil tussen roosters, kunt u het beste contact met ons opnemen. De prijs die hier staat aangegeven is voor een set, maar u kunt deze ook combineren met een bakplaat. Voor de prijs hiervoor kunt u ook weer het beste telefonisch contact met ons opnemen. De afmeting van de roosters samen is dus hetzelfde als het kookoppervlak van de barbecue, namelijk samen 60 x 41 cm.
Nu € 18,95
Specificaties
Artikelnummer 500635
EAN-Code 8718836538100
Gewicht 1.0000
Type accessoires Grills & Inzet
Afmetingen Nvt
Interne code Nee
Merk Fonteyn
Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Gietijzeren rooster FORD/FORD+/MERCURY groot

Gietijzeren rooster FORD/FORD+/MERCURY groot

€ 18,95

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal