Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mostviewed Products

Gardeco: robuust en tijdloos

Gardeco kenmerkt zich door zijn schanskorven, gevuld met grijze stenen. Het geeft een robuust en tijdloos karakter aan uw tuin. De Yoba stenen zorgen voor een mooi geheel en uitstraling. De materialen van Gardeco zijn gemaakt van gerecycled kunststof dat versterkt is. De producten zijn daarom erg duurzaam en milieuvriendelijk. Wie kiest voor deze tuin decoratie, is ervan verzekerd dat de tuin voor langere tijd een prachtige uitstraling heeft. Bekijk bij Fonteyn onze andere buitenproducten, zoals barbecues, Grandhall producten of boretti buitenkeukens.

Genieten van Gardeco in uw tuin

Een terrashaard van Gardeco maakt uw tuin, terras of balkon warm en gezellig. Laat u bij Fonteyn inspireren door het grote en voordelige aanbod Gardeco producten. Zoekt u een ronde of rechthoekige terrashaard? En daarbij een barbecue? U vindt het bij Fonteyn! Ontdek de voordelen van een terrashaard van Gardeco en geniet nog lang van uw tuin.

Bekijk ons direct leverbare Gardeco aanbod!

Kijk voor ons complete aanbod Gardeco producten in onze webwinkel of kom langs in onze Outdoor Living Mall in Uddel. In de grootste tuinshowroom vindt u de mooiste producten voor buiten. Zo ook de Gardeco meubelen en haarden. De producten kunnen wij vrijwel direct leveren, doordat wij een grote voorraadopslag van 60.000 m2 hebben. Onze adviseurs staan elke werkdag voor u klaar, om ondersteuning te bieden waar nodig. Inspiratie nodig? Kom dan eens langs in onze showroom van 35.000 m2. Wij hebben vrijwel alle artikelen groots uitgestald staan, waardoor u snel een beeld krijgt van hoe een Gardeco tuinproduct bij u zou staan!

Bestelt u liever online? Binnen twee tot drie dagen worden uw nieuwe Gardeco producten bij u thuis bezorgd. Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag. Neem contact op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ga naar onze contactpagina.