Fonteyn composiet tuinhuis Johanna 213 x 290 cm (Lessenaarsdak - Grijs)

Ga terug
Bent u op zoek naar een handige berging voor bijvoorbeeld uw tuingereedschap, fiets of grasmaaier,dan is de Johanna een prima keuze. Dit compacte tuinhuis past moeiteloos in de kleine tuin, zodat u altijd van handige opbergruimte kunt profiteren. Het tuinhuis is daarnaast heel duurzaam, aangezien het gemaakt is van composiet: een materiaal dat er natuurlijk uitziet, maar net zo stevig is als kunststof. Naast alle praktische voordelen is het tuinhuis ook nog eens een smaakvolle toevoeging aan de tuin door de mooie grijze kleur.

Nu € 2049
OF
Info en Opties

Fonteyn heeft de unieke mogelijkheid om composiet funderingsbalken te leveren voor uw tuinhuis. Een groot voordeel van composiet is dat het heel lang mee gaat. Daarnaast zorgt het kunststof in het composiet ervoor dat de funderingsbalken waterafstotend zijn, waardoor de wanden van de blokhut droger blijven en daardoor beter beschermd zijn. De composiet funderingsbalken zorgen er daarnaast voor dat de onderste planken optimaal beschermd worden. De lengte van één funderingsbalk is 220 cm.

Bij deze blokhut adviseren wij 5 composiet funderingsbalken

  • Composiet funderingsbalken - +€ 24,00

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan. De blokhutvloer is eenvoudig zelf op maat te zagen.

Bij deze blokhut adviseren wij 3 vloerpakket(ten) van 3m³.

  • Vloerpakket 3.0 m2 - +€ 90,00
Nu € 2049
Specificaties
Artikelnummer 202900
EAN-Code Nee
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 213 x 290 cm
Binnenafmeting (B x D) 194,4 x 271,4 cm
Diepte in cm 250 - 299 cm
Oppervlak 6,96 m²
Wandhoogte 202,5 cm
Nokhoogte 267 cm
Kunststof dikte 28 mm
Deur (B x H) 81,3 x 200,5 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) Nee
Dakbedekking EPDM-Folie
Merken Fonteyn Blokhutten
Merk Fonteyn
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Alternatieven
Maatwerk

Kunt u de juiste maat niet vinden? Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Fonteyn composiet tuinhuis Johanna 213 x 290 cm (Lessenaarsdak - Grijs)

Productgegevens

Vul hier uw contactgegevens in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

* Verplichte velden

Fonteyn composiet tuinhuis Johanna 213 x 290 cm (Lessenaarsdak - Grijs)

Fonteyn composiet tuinhuis Johanna 213 x 290 cm (Lessenaarsdak - Grijs)

€ 2.049,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal