Fonteyn composiet tuinhuis Daniëlle 195 x 195 cm (Zadeldak-Teak)

Ga terug
Dit compacte tuinhuis dient als prima berging voor uw tuinspullen. Zo bergt u er heel eenvoudig gereedschap, een grasmaaier, een fiets of andere eigendommen in op. Dankzij de compacte
maatvoering is er in uw tuin algauw voldoende ruimte voor dit tuinhuis, waardoor iedereen van zijn voordelen kan profiteren. Het tuinhuis mag dan klein zijn, maar is tegelijkertijd ook heel stevig.
Dankzij de blokhutverbinding heeft u namelijk een zeer robuust tuinhuis, dat bovengemiddeld lang mee gaat.
Nu € 825
OF
Info en Opties
Beschrijving

Het is mogelijk om het dak van dit mooie tuinhuis te voorzien van hoogwaardige en duurzame dakshingles. Naast het feit dat shingles uw dak beschermen tegen weersinvloeden, geven ze uw tuinhuis een luxueuze uitstraling. De dakshingles zijn beschikbaar in vele kleuren, zodat u het dak van uw tuinhuis altijd kunt vormgeven conform uw eigen smaak. Bovendien zorgen de dakshingles voor een langere levensduur van uw tuinhuis, zodat u er ook langer van kunt genieten.

Deze blokhut wordt geleverd inclusief 2 pakken gratis dakshingles. Kies uw gewenste kleur uit.

  • Zwart
  • Blauw
  • Groen
  • Rood
  • Bruin

Fonteyn heeft de unieke mogelijkheid om composiet funderingsbalken te leveren voor uw tuinhuis. Een groot voordeel van composiet is dat het heel lang mee gaat. Daarnaast zorgt het kunststof in het composiet ervoor dat de funderingsbalken waterafstotend zijn, waardoor de wanden van de blokhut droger blijven en daardoor beter beschermd zijn. De composiet funderingsbalken zorgen er daarnaast voor dat de onderste planken optimaal beschermd worden. De lengte van één funderingsbalk is 220 cm.

Bij deze blokhut adviseren wij 4 composiet funderingsbalken

  • Composiet funderingsbalken - +€ 24,00

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan. De blokhutvloer is eenvoudig zelf op maat te zagen.

Bij deze blokhut adviseren wij 2 vloerpakket(ten) van 3m³.

  • Vloerpakket 3.0 m2 - +€ 90,00
Nu € 825
Specificaties
Artikelnummer 202903
EAN-Code Nee
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 195 x 195 cm
Binnenafmeting (B x D) 176,4 x 176,4 cm
Diepte in cm 150 - 199 cm
Oppervlak 3,80 m²
Wandhoogte 202,5 cm
Nokhoogte 267 cm
Kunststof dikte 28 mm
Deur (B x H) 81,3 x 200,5 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) Nee
Dakbedekking Dakshingles
Merken Fonteyn Blokhutten
Merk Fonteyn
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Alternatieven
Maatwerk

Kunt u de juiste maat niet vinden? Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Fonteyn composiet tuinhuis Daniëlle 195 x 195 cm (Zadeldak-Teak)

Productgegevens

Vul hier uw contactgegevens in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

* Verplichte velden

Fonteyn composiet tuinhuis Daniëlle 195 x 195 cm (Zadeldak-Teak)

Fonteyn composiet tuinhuis Daniëlle 195 x 195 cm (Zadeldak-Teak)

€ 825,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal