Finse sauna Seppo

Ga terug

Een Finse sauna is een ideale sauna voor levensgenieters. Een Finse sauna van Fonteyn staat voor kwaliteit, duurzaamheid en een goede prijs. De oorsprong van deze Finse sauna vond zo’n duizend jaar geleden plaats. Toen nog werden er stenen in een kuil verwarmd tot ze gloeiend heet waren. Vervolgens werd er water overheen gegooid, waardoor er stoom ontstond. De temperatuur liep zo hoog op, dat mensen vervolgens hun kleding uitdeden en zo comfortabel van de warmte konden blijven genieten. In Finland zijn nog steeds enkele van dit soort sauna´s te vinden.

Nu € 3695
OF
Info en Opties

Specificaties:

  • De buitenkant van de sauna is gemaakt van Canadees Red Cedar / Abachi hout, de binnenkant is gemaakt van Canadees Red Cedar hout. 
  • De banken en rugleuningen zijn gemaakt van Abachi hout. 
  • De deur bestaat uit 6 mm veiligheidsglas.
  • Het dak is geïsoleerd met isolatie wol en aluminium folie.
  • Tevens is de sauna ook uitgevoerd met een mooie kleurenverlichting, deze kunt u vinden in het dak en achter de rugleuningen in de sauna, hier wordt een afstandsbediening bij geleverd zodat u zelf uw gewenste kleur kunt kiezen.
  • De bovenste bank is 60 mm breed, hierdoor heeft u een mooie brede zit/ligbank zodat u optimaal kunt genieten van de sauna. De onderste bank is 40 mm breed, beide banken zijn afgerond. Dit is mooi voor het oog maar nog belangrijker: dit is ideaal voor uw knieholtes tijdens het zitten.
  • De sauna wordt standaard geleverd incl. veiligheidsrail voor de kachel, vloerpaneel, emmer, lepel, zandloper en een thermo-/hygro meter.
  • De sauna wordt geleverd met een stekker voor de verlichting, dit is een 230 volt stekker.
Nu € 3695
Specificaties
Artikelnummer 402103
EAN-Code Nee
Gewicht 100.0000
Verpakkingsafmetingen Nee
Interne code Nee
Aantal personen 4
Afmeting bxdxh 200 x 175 x 190,5 cm
Type Sauna Finse Element Sauna
Geschikt voor Binnen
Houtsoort Hemlock of Red Cedar
Verlichting Binnen
Kleuren Therapie Ja
Radio/cd speler Nee
Aansluiting (mp3) Nee
Speakers Nee
Bediening Digitaal bedieningspaneel
Temperatuur Maximaal 70-100 graden
Ventilatie Ja
Levertijd 3 dagen
Merk Fonteyn
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal