Privacyverklaring Social Media

Ben je een Fonteyn fan en laat je dat graag zien op Social Media? Dan kan het voorkomen dat wij jouw foto graag gebruiken en als inspiratie willen delen met onze andere fans. Plaats je bijvoorbeeld een foto op Instagram en/of Facebook, met de hashtag #mijnfonteyn of tag @defonteyn, en is je account openbaar? Dan kan het zijn dat we contact met je opnemen!

We reageren dan onder je foto met de vraag of we jouw foto mogen gebruiken en zo ja, of je dan de hashtag #jafonteyn of #yesfonteyn wilt gebruiken. Als wij jouw foto mogen gebruiken vermelden we uiteraard altijd je accountnaam als rechtmatige eigenaar van het beeld.

Hieronder leggen we graag uit hoe dit werkt.

Waar geef ik toestemming voor? Wij vinden je foto inspirerend en delen jouw creatieve creatie graag met onze andere fans. Als je op onze vraag tot het verlenen van toestemming reageert, dan geef je toestemming om jouw foto te mogen gebruiken voor marketingdoeleinden van Fonteyn. Bij het gebruik vermelden we uiteraard altijd je accountnaam als rechtmatige eigenaar van het beeld.

Op welke kanalen kan mijn foto gebruikt worden? Je foto wordt na het geven van toestemming zichtbaar op onze webshop. Daar kun je jouw foto terugvinden op de pagina van het product wat je in de foto getagged hebt. Daarnaast kan ons marketingteam ook besluiten deze op andere kanalen te delen, bijvoorbeeld onze sociale media en/of in onze folder en/of nieuwsbrief.

Ik heb ooit toestemming gegeven maar wil niet meer dat jullie mijn foto gebruiken. Wat kan ik doen? Ben je van gedachten veranderd en wil je dat we de foto van onze webshop verwijderen en niet meer gebruiken in onze andere marketing uitingen? Stuur dan een e-mail ishop@fonteyn.nl. Dan zorgen wij dat je foto uit onze database gehaald wordt en nergens meer vertoond/gebruikt zal worden.

Social media