Carport

Carport

Een carport is ideaal om uw auto of motor droog en beschermd te houden. Zoekt u naar een geschikte carport? Bekijk dan het voordelige en veelzijdige carport aanbod van Fonteyn! Wij hebben producten voor iedere wens en voor iedere stijl. Denk bijvoorbeeld aan een stevige carport van hout of aluminium. Met een overdekking van Fonteyn kunt u het gehele jaar genieten van een droog plekje in huis. Of u nu een auto eronder wilt zetten, uw fiets droog wil stallen of heerlijk buiten wilt barbecueën, het is allemaal mogelijk met een overdekking van Fonteyn.

Stap altijd in een schone auto met een carport

Fonteyn is één van de grootste tuin experts in Nederland. Naast een houten overkapping leveren wij bijvoorbeeld ook tuinhuizen, veranda’s, garages en blokhutten. Een carport van Fonteyn is gemaakt om uw auto, motor of fiets optimaal te beschermen. Een carport zorgt ervoor dat u in een schone auto stapt die vrij is van bladeren, neerslag en andere viezigheid. Kijk niet meer vol afgunst naar de buurman met een carport, die nooit hoeft te krabben in de winter. Met een overdekking in de winter houdt u de auto ijsvrij en kunt u wegrijden wanneer u wilt!

De mogelijkheden van een Carport

Een carport is ook ideaal in de zomer, want het dak van de carport houdt uw auto heerlijk koel. Doordat er lucht onder de carport doorstroomt, heeft u geen last van vocht of roest. Een overdekking bij Fonteyn is tevens geschikt voor ieder budget. Wij kopen onze carports op grote schaal in. Deze slaan wij op in onze opslagkelder van 60.000 m2. U kunt dus vrijwel altijd direct genieten van een overdekking van Fonteyn. Inspiratie nodig? Kom dan eens langs! Fonteyn heeft diverse carports groots uitgestald in de showroom.

Direct een carport kopen?

U kunt onze carport voorbeelden online bekijken en bestellen. Wilt u onze producten van dichtbij bekijken? Kom dan langs in de grote showroom in Uddel. Hier staan veel modellen opgesteld. Onze behulpzame medewerkers kunnen u meer over de carport vertellen. Wilt u een overkapping op maat laten maken? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Meer weten over een overkapping van Fonteyn? Kom langs in de showroom of neem contact met ons op. Wij staan zes dagen per week voor u klaar!

10 Artikel(en)

per pagina

10 Artikel(en)

per pagina
Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal