Wat kan ik het beste doen om te voorkomen dat mijn vlees verbrandt?

Voordat u gaat barbecueën, kunt u het vlees alvast insmeren met olie, zodat het vlees niet aan de barbecue blijft plakken. Verder is het ook van belang om met een schoon rooster te barbecueën. Wanneer u het vlees wilt omdraaien en het plakt nog aan de barbecue, dan is het vlees nog niet genoeg gaar en kunt u het beste even wachten. In het principe hoeft u het vlees maar twee keer om te draaien. Als u echt schoon wilt barbecueën kunt u aluminiumfolie op het barbecue-rooster leggen, of een speciaal daarvoor gemaakt bakje, zodat het vlees niet blijft plakken en de sappen en vetten niet weglopen. Op deze manier kunt u schoon barbecueën. Ook kunnen de vlammen zo niet direct op het vlees slaan en zo kunt u een lekker stukje vlees bereiden, zonder dat dit aangebrand is.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal