22 Februari 2019: Fonteyn Barbecue Academy ‘Beter Barbecueën’

Ga terug
Introductie in de wereld van barbecue. Maak kennis met de verschillende type's barbecue, het aansteken er van en natuurlijk heerlijke gerechten zien, bereiden, ruiken en vooral proeven! De nadruk ligt op samen genieten van barbecue.
Na deze workshop zijn wij ervan overtuigd dat u meer plezier haalt uit het barbecueën. Vergeet de eeuwige speklappen en spiesjes, probeer eens een brisket, een hele kip of een hele zalm. Na onze workshop zijn wij overtuigd dat jij dit gaat proberen! Over de verschillende type barbecues, waaronder de Weber pulse & de Weber Kettle, brandstoffen, het aansteken en controleren van de temperatuur. Over houtskool, briketten andere brandstoffen en rookhout. Over de bereidingstechnieken, koud roken, warm roken, barbecueën, grillen en searen. Over temperatuur, dome temperatuur, kerntemperatuur, inpaktemperatuur, eindtemperatuur, de Traeger pellet barbecue, de gietijzeren kamado, en meer. Maar we gaan vooral lekker barbecueën!

Let op: Deze workshop gaat alleen door bij genoeg aanmeldingen.
Wilt u iemand verassen en deze workshop als cadeau geven? Neem dan na de bestelling contact met ons op door te mailen naar thijsb@fonteyn.nl

Nu € 89
OF
Info en Opties

Workshop informatie

 • Type: Allround barbecue
 • Niveau: **
 • Duur: Ca. 3.5 uur
 • Aanvang: 17.00 uur
 • Deelnemers: 15 -30 deelnemers
 • Locatie: The BBQ Barn bij Fonteyn in Uddel
 • Prijs per persoon: €89,-

Wat ik ga leren met deze workshop

 • Gerechten:
  - Alabama chicken
  - Fatty
  - MOINK balls
  - Steak sandwich
  - Warm gerookte zalm
  - Zalm high and fast
Nu € 89
Specificaties
Artikelnummer 22-02-2019-beter-barbecueën
Merk Fonteyn
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal