Tuinhuis Karibu Sommersdorf 4 Platdak - 242 x 217 cm - 19 mm

Ga terug

De Sommersdorf 4 is het ruimste tuinhuis van zijn serie, maar desondanks toch een heel compacte investering. Ook dankzij het platte dak, maakt u het tuinhuis eenvoudig onderdeel van uw tuin. Onder dit dak is het tuinhuis rondom voorzien van bovenramen, waardoor er binnenin het tuinhuis veel licht aanwezig is. Het tuinhuis leent zich perfect als berging, dankzij de dubbele deur, waarmee u uw spullen makkelijk in en uit het tuinhuis verplaatst. Het dak loopt iets af, waardoor regenwater er makkelijk van afloopt. Ook is het mogelijk om dit tuinhuis te voorzien van een mooie houten vloer, zodat u uw spullen in nog meer luxe kunt stallen.

Nu € 1249
Info en Opties

Gegarandeerd langdurig genieten van uw Karibu blokhut!

Doordat Karibu zo zeker is van hun kwaliteit, geven zij een 5 Jarige garantie op al hun Blokhutten/Tuinhuizen. Hierdoor weet u zeker dat u langdurig kunt genieten van uw Karibu Tuinhuis!

De lakken van Karibu geven uw tuinhuis niet alleen een optimale bescherming, ook geven ze uw tuinhuis een prachtige uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Welke kleur u ook kiest, uw tuinhuis krijgt er een waanzinnig eindresultaat van.

  • Onbehandeld
  • Terragrijs met witte balken - +€ 223,00

Het is mogelijk om het dak van dit tuinhuis te voorzien van zelfklevende dakbedekking. Dit rubberfolie staat bekend om zijn enorme elasticiteit, hierdoor blijft de conditie tijdens extreme weersomstandigheden altijd goed. U kunt uw opgeslagen spullen dus met een gerust hart in het tuinhuis achterlaten. Daarnaast is het eenvoudig zelf aan te brengen, omdat het voorzien is van een zelfklevende laag.
Voor deze blokhut adviseren wij 2 rollen met zelfklevende dakbedekking.

  • Karibu Zelfklevende dakbedekking rol á(5m2) - +€ 63,00

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan.

  • Blokhutvloer - +€ 134,00

* Vereiste velden

Nu € 1249
Specificaties
Artikelnummer 200251
EAN-Code 4010090618531
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 242 x 217 cm
Binnenafmeting (B x D) Nee
Diepte in cm 200 - 249 cm
Oppervlak 5,25 m2
Wandhoogte 225 cm
Nokhoogte 239 cm
Houtdikte in mm 19 mm
Deur (B x H) 166,5 x 176,5 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 265 × 100 × 55 cm / 352 kg
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merk Karibu
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Tuinhuis Karibu Sommersdorf 4 Platdak - 242 x 217 cm - 19 mm

Tuinhuis Karibu Sommersdorf 4 Platdak - 242 x 217 cm - 19 mm

€ 1.249,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal