Word barbecue-master met de workshops van Fonteyn

Word barbecue-master met de workshops van Fonteyn

Wil jij jouw vrienden en familie in de komende zomermaanden verstelt doen staan van jouw uitstekende barbecue-skills? Dat gaan we regelen! Bij Fonteyn worden regelmatig smakelijke barbecue-workshops georganiseerd, waarbij we je de fijne kneepjes van het vak leren. Altijd al meer willen weten over deze workshops? Lees dan snel verder!

Bij de F.B.A. (Fonteyn Barbecue Academy) ben je aan het juiste adres! Je leert alles over de smaak en de beleving van het barbecueën. Je kijkt niet alleen mee met onze wereldkampioen barbecueën, maar je gaat ook zelf aan de slag. Je bent volop bezig met verse ingrediënten, kwalitatief goed vlees of vis en natuurlijk prachtige barbecues. Maak kennis met verschillende types barbecues, ben jij een gas-, kolen-, pellet- of brikettenbarbecue-fan? De nadruk van de workshop ligt op het samen genieten van de barbecue door middel van bereiden, ruiken en vooral proeven!

recept

Welke type workshop is geschikt voor jou?

We geven een aantal verschillende workshops. Van beginner tot vergevorderd, voor iedereen hebben we een passende workshop. Voor je het weet word je een echte barbecue-master met de workshops van Fonteyn! Weten welke het meest geschikt is voor jou? Hieronder een kleine selectie:

- Workshop Bachelor
Ben jij nog een beginner in de wondere wereld van het barbecueën en wil je daar graag meer over leren? Dan is deze workshop geschikt voor jou! Van onze specialisten leer je alles over het controleren van de temperatuur, soorten brandstoffen en het gebruik van verschillende technieken. Daarnaast ga je volop zelf aan de slag en leer je de simpelste gerechten in een handomdraai bijzonder te maken.

- Workshop Master
Als je al een stuk meer ervaring hebt met grillen of roken, dan kun je meedoen met onze Master workshop. De barbecue heeft inmiddels weinig geheimen voor jou en jouw skills zijn al beroemd bij vrienden en familie. Toch wil je meer leren, je eigen vlees uitbenen en bijvoorbeeld meer leren over smaakvolle visgerechten. Dat kan! Kijk, leer en oefen hoe je dit het beste kunt doen.

- Fish on the Barbie
Ben jij meer van vis op de barbecue? Wil je hier meer van leren? Kies dan voor onze Fish on the Barbie workshop. Hier leer je welke soort vis het lekkerst is op de barbecue en hoe je deze het beste kunt bereiden. We beginnen dan ook bij het schoonmaken van de vis, waarna je deze heerlijk klaarmaakt op de barbecue.

fonteyn-bbq

Na het volgen van een workshop haal je nog meer plezier uit het barbecueën! Je kunt je vrienden en familie versteld laten staan met heerlijke gerechten, in plaats van het eeuwige kipsateetje. Wedden dat jouw vrienden elk weekend op de stoep staan om te barbecueën?
Heb je nog vragen over onze workshops, of wil je graag meer weten over de verschillende types barbecues? Neem dan contact op of kom langs bij ons in de showroom. Onze experts vertellen je er graag meer over!


Fonteyn TV