Dit jaar zijn er opnieuw verschillende, leuke tuintrends opgedoken. In dit blog lichten wij er één trend uit: de witte tuinmeubelen! Stiekem is deze trend niet nieuw. Al sinds jaar en dag zijn witte tuinmeubelen ware klassiekers. Dankzij de komst van tuinmeubeltrends, zoals de Scandinavische tuin, zijn witte tuinmeubelen terug als nooit te voren. Lees in dit blog alles over de witte tuinmeubelentrend.

Witte tuinmeubelen combineren

Steeds meer mensen kiezen voor tuinmeubelen in wittinten zoals ecru, beige maar ook gewoon helder wit. Het mooie aan tuinmeubelen in het wit? Ze zijn uitstekend te combineren met een breed scala aan kleuren. Hierdoor passen witte tuinmeubelen in vrijwel iedere tuin. Desondanks zijn er toch bepaalde kleuren die extra goed samengaan met tuinmeubelen in wittinten.

Welke kleuren het best samengaan met witte tuinmeubelen? Dat zijn vooral de zachtere ‘pastelkleuren’. De verschillende pastelkleuren bieden een subtiel contrast met de wittinten van de tuinmeubelen. De keuze is aan jou: helder blauw, romantisch perzik of toch opkikkend groen? Combineer de wittinten van je tuinmeubelen met pastelkleuren voor een rustige en fris ogende tuin.

Witte tuinmeubelen in elke stijl

Witte tuinmeubelen passen uitstekend bij de populaire tuinstijlen anno 2015. Denk aan de eerder genoemde Scandinavische tuinstijl, maar ook aan de Japanse, Franse of beach tuinstijl. Voor iedere tuinstijl is er iets mogelijk: van sprookjesachtige tot strakke en moderne witte tuinmeubelen. En de pastelkleuren? Die laat je terugkomen in accessoires zoals kussens, kaarsen en plantenbakken.