tuinmeubelen

Vroeg opstaan, een hele dag naar school, even snel wat eten, door naar voetbaltraining en dan nog huiswerk maken voor het slapengaan… Veel kinderen vinden het heerlijk om toch zo nu en dan onbezorgd te kunnen spelen, en precies om die reden is de Buitenspeeldag in het leven geroepen. Woensdag 13 juni staat in het hele land in het teken van even niets moeten en gewoon lekker buiten zijn! Er worden ontelbaar veel activiteiten georganiseerd om kinderen in beweging te krijgen, maar natuurlijk kan je er ook gewoon samen met je kind een leuke dag van maken. Weet jij al wat je met jouw kind(eren) gaat doen tijdens Buitenspeeldag? Lees snel verder om inspiratie op te doen!

Lekker spetteren in je eigen zwembad

Veel kinderen vinden niets leuker dan lekker rondspetteren in het zwembad! Zwemmen is leuk en ontspannend en alleen daarom al een ideale activiteit voor jouw kind op Buitenspeeldag. Wanneer je een eigen zwembad in de tuin hebt, is dit geweldig voor jou en je kinderen. Terwijl je kroost zich vermaakt in het water kan jij een oogje in het zeil houden vanuit je luie loungestoel.

Rennen en ravotten in je eigen tuin

Kinderen vinden het prachtig om urenlang spellen te spelen op de computer terwijl de zomer natuurlijk het seizoen bij uitstek is om buiten te zijn! Geef kinderen een bal, en ze kunnen zich vaak al urenlang vermaken. Wanneer je kind een aantal vrienden en vriendinnen uitnodigt, kan je zelfs een klein sporttoernooi organiseren in je eigen tuin! Deel samen met de kids teams in en het spel kan beginnen! Voetbal, trefbal of korfbal: alles kan, zolang iedereen zich maar goed vermaakt. Is het aan het eind van de middag nog veel te gezellig om naar huis te gaan? Tijd om de barbecue aan te steken!

Ouderwets spelletjes spelen met het hele gezin

Is jouw kind geen groot fan van sportieve spellen? Dan kan je natuurlijk altijd gaan voor een leuk bordspel! Lekker een middagje monopoly spelen, of toch liever een potje Triviant? Het is misschien niet de eerste activiteit die opkomt wanneer je denkt aan buitenspelen, maar bordspellen blijven nu eenmaal hartstikke leuk. Strijk gezellig neer in de tuin en maak er een leuke familiedag van. Lekker in de tuin spelen en genieten van een zorgeloze middag… Dat is een gevoel dat je natuurlijk iedere dag wel zou willen vasthouden. Nu het zonnetje zich steeds vaker laat zien, zouden jij en je kind zoveel mogelijk tijd in de tuin moeten doorbrengen. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat je tuin een prettige en mooie plek is. Ben je nog op zoek naar mooie tuinmeubelen of misschien een zwembad om jullie tuin om te toveren in een heerlijke oase? Kom dan eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen of je te laten adviseren door een van onze vakkundige medewerkers.