Tuin inrichten

Tuin inrichten

Het blijft langer licht en ook de temperaturen stijgen gestaag. Nog even en het is weer tijd om lekker buiten te zitten. Zorg daarom voor voldoende sfeer in de tuin, bijvoorbeeld door er een huiskamergevoel te creëren. We vertellen je hier hoe je dat doet.

Tuin inrichten: creëer een tweede huiskamer

Wie houdt er niet van om ’s zomers heerlijk te relaxen in de tuin? Door je tuin de juiste inrichting te geven, is het er nog beter toeven. Zo kun je met enkele goeie meubels met gemak een tweede woonkamer van je tuin maken, een plek om comfortabel te genieten in de buitenlucht.

Tuinhuis inrichten

Tuin inrichten: grote tafel

Een mooie, grote tuintafel is onmisbaar als je graag met z’n allen veel tijd in de tuin doorbrengt. Creëer voldoende zitruimte met enkele comfortabele banken en fijne kussens. Om je meubels te beschermen tegen een regenbui, kan het handig zijn om alles onder een overkapping te installeren. Je hoeft dan ook niet bij ieder buitje naar binnen te vluchten.

Tuin inrichten loungeplek

Ook onmisbaar: een plek om lekker te relaxen. Zorg daarom voor een fijne loungeplek om heerlijk tot rust te komen.  Is het nog wat te koud om buiten te loungen, verrijk je loungeplek dan met een vuurkorf en dekens om warm te blijven.

Tuin inrichten

Tuin inrichten: sfeerverlichting

Je wilt ’s avonds natuurlijk nog wel iets kunnen zien. Zorg daarom altijd voor voldoende sfeerverlichting. Ook hiermee creëer je een huiskamersfeer. Plaats bijvoorbeeld naar boven of naar beneden gericht licht tegen een muur of schutting. Ook schemerlampen of speelse lichtstrings met kleurrijke lampjes zorgen voor veel gezelligheid.

Het complete tuinmeubel assortiment van Fonteyn is samengesteld om van je tuin een verlengstuk van de leefomgeving te maken. Kijk eens rond op de website of breng een bezoek aan onze showroom voor nog meer inspiratie.Fonteyn TV