Het zonnetje schijnt en de eerste rokjesdag is alweer geweest. Dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: het is lente! Tijd om de tuin klaar te maken voor het mooie weer de aankomende periode. Zodra de temperaturen omhoog gaan, willen we het liefst zo veel mogelijk buiten doorbrengen. Eindelijk kunnen we weer buiten koken! Outdoor Cooking is een trend, overgewaaid vanuit Amerika. In Nederland is het inmiddels vol enthousiasme opgepakt. Dit resulteert in een enorm breed assortiment aan barbecues en grills voor buiten. Benieuwd welke het beste bij jou past? Lees dan snel verder!

Funcooking

Waarom een ‘gewone’ barbecue gebruiken als je ook kunt koken op een grote vuurschaal? De Ofyr is een nieuwe manier van buiten koken en grillen. De vuurschaal is kegelvormig en heeft een brede, platte rand van ijzer. Het middenstuk wordt gevuld met hout. Hier stook je een mooi vuurtje. De buitenste rand wordt warm en dit is je bakplaat! Klaar met grillen? Laat de Ofyr lekker branden als gezellige vuurhaard en geniet van de aangename warmte.

Tuinhuis in de tuin

Kampvuurgevoel

Een luxe barbecue is niet altijd een musthave om te kunnen genieten van eten in de buitenlucht. Ga jij voor het echte kampvuurgevoel? Kies dan voor een tripod, een statief waarmee je boven open vuur kunt grillen en koken. Maak een kampvuur en plaats de tripod boven het vuur. Hang het rooster in het statief en het grillen kan beginnen! Het rooster kun je eenvoudig in hoogte aanpassen om de temperatuur aan te passen.

Tuinhuis in de tuin

Kamado grill

Niet alleen een grill, maar ook een oven. Met een Kamado grill kun je alle kanten op, perfect voor iedere kookliefhebber. Je kunt vis of vlees grillen, pizza’s bakken en andere gerechten bereiden. Dankzij het eivormige uiterlijk circuleert de warmte en worden de gerechten gelijkmatig gegaard. Het keramiek is zeer duurzaam en zorgt ervoor dat de grill in elke temperatuur gebruikt kan worden. Ook zorgt het ervoor dat de ingrediënten hun pure smaak behouden.

Complete buitenkeuken

Heb je niet genoeg aan enkel een barbecue of grill, maar wil je het liefst een complete keuken? Met een complete buitenkeuken verras jij jouw vrienden deze zomer met je barbecue-skills. Je kunt gemakkelijk een inbouw-buitenkeuken combineren met modulekasten en zo een unieke keuken in je eigen achtertuin creëren. Door de kasten toe te voegen heb je meteen veel ruimte voor bijvoorbeeld kookgereedschap. Ben jij klaar om de barbecue aan te steken? Of wil je graag nog meer tips van onze experts in de showroom? Kom dan eens langs!