Trend: De gezellige tuin

Trend: De gezellige tuin

In het nieuwe jaar staat gezelligheid in de tuin en op het terras in het middelpunt. Het wordt in Nederlands steeds populairder om van je terras een verlengde van je woonkamer te maken. In dit blogartikel vertellen we je welke sfeermakers gezelligheid op je terras creëren.

1. Gezellige tuin: Terrasoverkapping

Door een terrasoverkapping, veranda of patio betrek je het terras bij je woonkamer en andersom. Zo worden je huis en tuin als het ware verlengt. Kijk vanaf de veranda naar de kinderen die buitenspelen, organiseer een uitgebreide winterbarbecue voor familie en vrienden of kijk vanuit je loungestoel naar de wolkenlucht of sterrenhemel. De mogelijkheden met een overkapping zijn eindeloos. terrasoverkapping

2. Gezellige tuin: Tuintegels

In het nieuwe jaar zijn tuintegels in de Nederlandse tuinen ook onmisbaar.Voorbeelden zijn tegels van natuurstenen, houtlook, keramische of betonnen tegels. Of wat dacht je van keramische tegels? Deze tegels zijn bestand tegen algen en mos en krassen niet. Ook blijven ze in de zon hun kleur behouden en zijn ze schitterend. Een echte 4-seizoenen keuze!

3. Gezellige tuin: Warme kleuren

Dit jaar ga je veel tuinproducten van koper terugzien. Het is een warme kleur en het materiaal stopt ook roest. Neem bijvoorbeeld een eigentijdse terrashaard of olielampen in dit materiaal. Deze zijn perfect als de ultieme terrasverwarming en is een gezellige sfeermaker. koper

4. Gezellige tuin: Tuinartikelen

De gezelligheid van je tuin en terras wordt ook bepaald door de inrichting en aankleding. Denk aan comfortabele tuinmeubelen met decoratieve kussens en kleden, bijzondere plantenpotten en bijzettafeltjes. Als eyecatcher raden we je een grote loungeset aan. Geniet er samen met het gezin of vrienden van het buiten zijn. Zo gaat het terras steeds meer lijken op een echte woonkamer. Wil jij je terras en tuin ook gezellig maken voor 2015 en meegaan met de laatste tuintrends? Informeer dan bij één van onze Fonteyn specialisten.



Fonteyn TV