Tips voor een relaxte dag in je eigen tuin

Tips voor een relaxte dag in je eigen tuin

relaxtionday 15 augustus is het Relaxtion Day: een dag die wereldwijd in het teken staat van relaxen. De dag werd in het leven geroepen om ons eraan te herinneren dat het goed is om zo nu en dan een dagje rustig aan te doen. Dingen die geen haast hebben, kunnen wel wachten tot morgen. Relaxation Day is de perfecte dag om jezelf terug te trekken in je eigen tuin en tot rust te komen. Ben je benieuwd wat jij kunt doen om een relaxte dag in je eigen tuin te beleven? Wij zetten een aantal leuke ideeën op een rij!

Ga in de sauna

Ultiem ontspannen doe je natuurlijk in de sauna. Zodra je in de sauna zit, zal de warmte er direct voor zorgen dat je spieren ontspannen. Dit is met name het geval wanneer je een poosje in een infraroodsauna doorbrengt, omdat deze sauna erom bekend staat een helende werking te hebben op spieren en gewrichten. Wil je jouw sauna-ervaring verbeteren? Voeg dan een heerlijk geurende aromatherapie toe aan het water dat je gebruikt in de sauna. Deze natuurlijke oliën zorgen voor een verkwikkende geur die prettig ruikt en het ademhalen vergemakkelijkt.

Een middagje zwemmen

Er is niets zo relaxt als het heerlijke vakantiegevoel. Wil jij ook dat gevoel krijgen terwijl je gewoon in je eigen tuin bent? Duik lekker in het zwembad! Of je nu baantjes gaat trekken of aan de rand van het zwembad gaat zonnebaden: dit wordt gegarandeerd een leuke middag. zonnebaden

Zet een podcast of luisterboek op

Een goede manier om te relaxen, is het opzetten van een interessante podcast. Steeds meer mensen luisteren naar dit soort audioprogramma’s en het aanbod is inmiddels enorm. Van interviews tot nieuwsoverzichten: er is voor ieder wat wils. Gaat jouw voorkeur uit naar een fictief verhaal waar je helemaal in kunt opgaan? Dan is een luisterboek ideaal! Maak het jezelf gemakkelijk in je loungesetloungeset, zet je koptelefoon op en stap tijdelijk in een andere wereld.

Groene vingers? Ga tuinieren!

Vind jij het geweldig om met je handen in de aarde te wroeten en bezig te zijn met planten en bloemen? Dan is Relaxation Day natuurlijk de perfecte gelegenheid om in de tuin aan de slag te gaan! Ga langs bij het tuincentrum en schaf nieuwe bloemen en planten aan om je tuin een frisse, nieuwe uitstraling te geven. Vergeet de leuke accessoires niet: bloempotten, lantaarns, vogelhuisjes.

Heb je geen groene vingers, maar vind je het wel leuk om bezig te zijn in de tuin? Dan is het leuk om de inrichting van je tuin eens om te gooien. Speel met de indeling van je tuin en kies nieuwe tuinmeubelen uit die inhaken op de laatste trends.

Wil jij graag ontspannen in je tuin zitten, maar heb je nog niet de juiste tuinmeubelen of aanvullende accessoires? Kom dan langs in onze showroom om inspiratie op te doen! groenevingers


Fonteyn TV