Inspiratie nodig voor de inrichting van je tuin? Bekijk dan onderstaande moodboards eens.

1) Kleine tuin

kleine tuin

Een kleine tuin wil je graag groter laten lijken en de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk benutten. Leg grote terrastegels neer voor een ruimtelijk effect en zorg dat de schutting liggende lange planken heeft. Kies voor een mooie loungeset of een goede tuinset om aan te dineren. Ga ook de hoogte in door verticaal te tuinieren. Maak gebruik van klimplanten of creëer zelf een verticale groene muur. Plaats een zwevende parasol waardoor je ruimte bespaart.

1. Loungeset Grey Fonteyn Collectie
2. Parasol

2) Retro tuin

retro tuin

Ben jij gek op de jaren '60 en '70? Dan is de retro tuin absoluut iets voor jou! Mix kleur met mooie vintage tuinmeubels. Nieuw of gevonden op een rommelmarkt. Wissel je terras af met leuke accessoires en ga voor vetplantjes en trendy cactussen. Deze zorgen direct voor dat gezellige retro gevoel!

1. Kaarshouder (Bloomingville)
2. Cactus
3. Apple Bee Bijzettafel- Wave
4. Tuinstoel Sunset Passion

3) Moderne tuin

moderne tuin

Een moderne tuin is in principe een strakke tuin waarin geometrische vormen en lijnen een belangrijke rol spelen. Eigenlijk bestaat dé moderne tuin niet. Meestal wordt daarom een strakke tuin bedoeld waarin rustige kleuren, zoals wit, grijs en zwart de hoofdtoon hebben. Tuinmeubels gemaakt van aluminium, kunststof maar ook teakhout doen het goed in de moderne tuin.

1. Vaas
2. Kussen
3. Kussen (Alle drie van Bloomingville*)

*Wist je dat wij bij Fonteyn ook mooie accessoires van Bloomingville verkopen? Kom eens langs in onze inspiratievolle showroom in Uddel.