Speelhuisje in de tuin

Speelhuisje in de tuin

Wie (klein)kinderen heeft, kan wat extra ruimte in de tuin nuttig gebruiken door er een speelhuisje te plaatsen. Hiermee stimuleer je kinderen om in de tuin te spelen, wat goed is voor hun ontwikkeling. Er zijn veel verschillende speelhuisjes verkrijgbaar: van heel eenvoudige huisjes tot uitgebreide speelpaleizen compleet met zandbak en glijbaan.

Speelhuisjes

In de tuin spelen is nog leuker met een speelhuisje

Met een speelhuisje in de tuin maak je buitenspelen nog leuker voor kinderen. Immers droomt ieder kind van een eigen speelruimte voor zichzelf om bijvoorbeeld riddertje of prinsesje te spelen. Daarvoor zijn er ook speelhuisjes verkrijgbaar in de vorm van een kasteel.

Zelf een speelhuisje schilderen en inrichten

Speelhuisjes zijn volledig kant en klaar verkrijgbaar, maar je kunt er ook voor kiezen een kaal speelhuisje te kopen. Deze kun je dan zelf schilderen in de gewenste kleuren. Gebruik voor meisjes roze tinten en voor jongens stoere graffiti. 

Huisje in de tuin

Bijkomend voordeel van een speelhuisje is dat kinderen een mooie opbergplaats hebben voor hun spullen. Zo heb je geen last van rondslingerend speelgoed. Meer informatie over speelhuisjes voor in de tuin? Bij Fonteyn helpen we u graag verder.Fonteyn TV