Een plekje alleen voor hen. Een plek om zorgeloos te spelen, kliederen en te rennen. In en rondom het speelhuisje in de tuin zijn de kinderen de baas! Heb je (klein)kinderen en een ruime tuin? Dan is een speelhuisje fantastisch. Je stimuleert je kinderen op een leuke manier om vrijuit te spelen. Zo krijgen ze genoeg frisse lucht binnen en motiveer je hun creativiteit. Wat wil je als (groot)ouder nog meer?

speelhuisje

Met een speelhuisje wordt in de tuin spelen leuker

Buitenspelen wordt nog leuker met een speelhuisje. Want, laten we eerlijk zijn, droomde jij als kind niet van een speelruimte helemaal voor jou alleen? Een plek waar je je fantasie de vrije loop kon laten gaan? Een ruimte waar jij de ridder of prinses was en jij zelf je eigen keuzes kon nemen? Of misschien een plek waar je alle ruimte had om te spelen met auto’s of poppen? Oh, en de kleintjes bergen hun speelgoed gewoon in het speelhuisje op, ideaal!

Richt zelf het speelhuisje in

Voor kinderen is het natuurlijk geweldig. Ook voor jou? We kunnen je gerust stellen: het plaatsen van een speelhuisje is heel gemakkelijk. Je kunt een speelhuisje kant en klaar en geschilderd aanschaffen. Deze wordt dan gewoon in je tuin geplaatst. Wel zo makkelijk. Je kunt er ook voor kiezen om een kaal speelhuisje te bestellen. Misschien leuk om deze samen met je kinderen in vrolijke kleuren te schilderen? Met gestippelde gordijnen, een kleurrijk vloerkleed en misschien wel een glijbaan maak je het speelhuisje helemaal af!

speelhuisje

Speelhuisjes bij Fonteyn

Lijkt jou een speelhuisje in de tuin een goed idee? Wij van Fonteyn bieden talrijke, verschillende soorten speelhuisjes aan. Kom een keer langs in onze grote showroom en doe inspiratie op. Je kunt je natuurlijk ook alvast online oriënteren! Beelden: