Spa in eigen tuin: De nieuwste trend

Spa in eigen tuin: De nieuwste trend

De spa trend heeft lang en breed ons land bereikt. Niet alleen is het heel lekker en vermakelijk om in de spa te zitten, wij realiseren ons ook in toenemende mate dat een spa vele voordelen biedt, zowel voor lichaam als geest. Ten eerste, een spabad heeft een therapeutische werking. De roterende jets masseren de spieren met warm water. Op die manier heeft het een positief effect op het verlichten van spierpijn en reumatische klachten. Door de warmte komt er ook transpiratie vrij wat het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam weer bevordert. Daarnaast heeft het ontspannen in het spabad ook een effect op je mentale welzijn. Door het stimuleren van het bloedsomloop en het verlichten van lichamelijke klachten, kun je je kalmer en ontspannen voelen.

Een spa treatment staat dus steeds meer symbool voor de ideale aangelegenheid om een wellness momentje voor jezelf te pakken. Want zeg nou zelf, wat is het heerlijk om vlak voor het slapen gaan nog een kwartiertje in de spa te badderen en jezelf tot rust te brengen. Je kunt daarna ongetwijfeld als een roos slapen. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om een spa in eigen huis te hebben. Even spontaan een spa momentje pakken zonder daarvoor eerst te reserveren of een uur met de auto onderweg naar een wellness center te gaan. Je zal je nu afvragen waar je het spabad het best kan plaatsen. Gelukkig is het geen moeilijke vraag.

Waar plaats je een spabad in huis?

Als je kijkt naar het hele huis, dan valt het je meteen op dat er een gedeelte is waar je heerlijk tot rust kunt komen en even lekker kunt ontsnappen uit de hedendaagse drukte, namelijk de tuin. De rustgevende groene kleur van het gras en de vogeltjes die op de achtergrond zingen. Nergens anders dan de tuin komt het wellness spabad het meest tot zijn recht. Bovendien is de tuin het grootste onderdeel van het huis waar veel ruimte beschikbaar is om een spa in op te nemen. Daarnaast is dit het essentiële ingrediënt voor een geslaagd tuinfeest waar je met z’n allen kunt genieten van een heerlijke massage in de spa.

Kortom, een spa in de tuin biedt het hele jaar door totale ontspanning! Bij Fonteyn kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment van spabaden die onderhoudsarm zijn en een laag energieverbruik Fonteyn TV