Romantiek in de tuin

Romantiek in de tuin

Februari is weer aangebroken. Dat betekent dat het over een paar weken weer Valentijnsdag is. Om alvast in romantische sferen te komen, vertellen we je in dit artikel hoe je van je tuin een oase van liefde en romantiek maakt.

Romantiek is onlosmakelijk verbonden met de kleur rood. Door deze kleur voldoende in je tuin terug te laten komen, is er al veer meer sprake van een echte Valentijns tuin. Aangezien rood een nogal opvallende kleur is, kom je met enkele rode accessoires als kleden, kussens, bloempotten en tuinstoelen al een heel eind. Voor wie deze Valentijnsdag echt wil uitpakken, hebben we hieronder enkele romantische tuinartikelen verzameld, die iedere Valentijn doen smelten.

Happy Cocooning tuinhaard

Een gezellig vuur mag natuurlijk niet ontbreken in een romantische tuin. Met een tuinhaard van Happy Cocooning zit je goed. Hiermee heb je in een mum van tijd de juiste sfeer te pakken. De haard verzorgt op de eerste plaats een lekker vuurtje, dat niet alleen goed is voor gezelligheid en sfeerverlichting, maar ook voor warmte, wat in februari geen overbodige luxe is. Daarnaast dient de vuurhaard als bijzettafel. Rondom het vuur is namelijk voldoende ruimte voor wat lekkere hapjes en drankjes. Die mogen op een date in de tuin uiteraard niet ontbreken.

terrashaard happy cocooning

Loveseat

Voor een romantische avond in de tuin heb je uiteraard ook een knusse en comfortabele zitplaats nodig. Hiervoor hebben we verschillende loveseats in de aanbieding. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze loveseat van SUNS? Dit meubel leent zich perfect om lekker met z’n tweeën onderuitgezakt van de tuin te genieten. Het meubel is gevlochten van wicker, wat de set enerzijds een natuurlijke uitstraling geeft en anderzijds enorm duurzaam en onderhoudsvriendelijk maakt. Speciaal voor Valentijnsdag maakt u deze maand kans om de set te winnen op onze Facebook.

loveseat

Spa Heart

Echt indruk maken op Valentijnsdag doe je met onze spa Heart. Deze knusse spa voor twee personen belooft een romantische avond vol heerlijke wellness. Daar zorgen het warme water en de vele bruisende massagejets wel voor. De sfeervolle LED-verlichting en het hartvormige design van de spa maken de romantiek compleet.

spa heartFonteyn TV