Dat moestuinieren enorm populair is, hoeven wij je waarschijnlijk niet te vertellen. Wie even zoekt op het internet zal al snel een hoop leuke moestuinierblogs ontdekken. Nu de lente in volle gang is, kriebelen de groene vingers bij velen. Daarom delen wij in dit blog een handige moestuinkalender. Daarnaast hebben wij ook voor degenen die dit jaar niet aan een moestuin toekomen iets leuks in petto.

De moestuinkalender: oogst- en zaaiperiodes

Gebruik de moestuinkalender om in één oogopslag te zien welke groenten je deze maand kunt zaaien en oogsten. Zo geniet je ieder seizoen van verse groenten uit uw eigen tuin!

 

 

De voedselkilometer kalender: wat is in seizoen?

Ontdek met deze overzichtelijke kalender welke groenten en vruchten in seizoen zijn. Door seizoensbewust van fruit en groente te genieten, beperk je de voedselkilometers. Op deze manier heb je altijd de meest verse groenten, bespaar je geld én eet je ook nog eens milieubewust!

 

 

Heb je al een eigen moestuin?

Als uw antwoord ‘nee’ luidt, dan is het de hoogste tijd om er één aan te leggen. De talloze blogs van mede moestuinierders zitten bomvol tips en weetjes. Wij hebben bovendien vijf moestuintips van gepassioneerde tuinbloggers voor je verzameld. Met deze tips richt je binnen de kortste keren je eigen moestuin in. Begin nu en pluk de vruchten van je moestuin in de vorm van overheerlijke, compleet biologisch geteelde groenten en vruchten.