Ontstressen na de feestdagen, zo doe je dat!

Ontstressen na de feestdagen, zo doe je dat!

Tijd voor het nieuwe jaar. De afgelopen maand stond volledig in het teken van familie, gezelligheid, cadeautjes, heel veel eten en… stress. De laatste weken van het jaar brengen voor veel mensen een hoop stress met zich mee. Voor iedereen een passend cadeautje uitzoeken, een driegangenmenu bedenken en uitserveren en er daarnaast ook nog op en top uitzien. Inmiddels pakken we onze werkzaamheden weer op en zijn we klaar voor een nieuw jaar. Eerst nog even ontstressen van deze dagen? Dat kan! Lees hieronder onze ultieme tips voor een relaxed begin van het nieuwe jaar.

ontstressen in de sauna

1. Ontspannen in de sauna

Wat werkt er nu zo ontspannend op je gemoedstoestand als een dag sauna? Of je nu alleen of met je vriend of vriendin gaat, na een dag warmte kom je helemaal ontspannen thuis. Zorg voor een regelmatig bezoekje aan bijvoorbeeld een sauna van Fonteyn en je kunt zeker stellen dat je gezondheid ook met sprongen vooruit gaat.

 

2. Jacuzzi

Het woord jacuzzi zegt al genoeg: een en al ontspanning. Een eigen jacuzzi is ideaal om tot rust te komen in de fijne buitenlucht. Voeg aromatherapie toe aan het bad voor een nog meer ontspannen effect. De olie masseert je spieren met een relaxed gevoel als gevolg. Kan jij ook niet genoeg krijgen van de jacuzzi? Bekijk ons aanbod van Fonteyn eens, want blijft iedere dag een feestje om te genieten in je eigen jacuzzi.

 

3. Genieten bij een terrasverwarmer

Heb jij een terrasverwarmer in de tuin? Dan kun je ook tijdens de koudere maanden genieten van het buiten zijn. Zet de terrashaard aan en je kunt heerlijk wegzakken in je loungeset. Wellicht met een goed boek en een glas wijn. Wie zegt dat ontstressen lastig is?

 

4. Muziek voor ontspanning

Niet iedereen kan genieten van een goed boek. Ben jij meer een muziekfan? Dan is dit waarschijnlijk de juiste manier voor jou om te ontspannen. Er zijn zelfs speciale muzieklijsten gericht op mindfulness. Je bloeddruk daalt, hartritme gaat naar beneden en je lichaam ontspant. Let’s play some music!

 

5. Ga een stuk hardlopen of maak een stevige wandeling. Waarschijnlijk is dit het laatste waar je nu zin in hebt, maar het werkt! Je krijgt er meer energie van en voelt je meteen een stuk rustiger. Het plaatje is natuurlijk compleet als je dit kunt combineren met de sauna of jacuzzi.

ontstressen met hardlopen

Mocht je na onze tips nog niet helemaal ontspannen zijn, kom dan eens langs bij ons in de showroom. Met een kopje koffie kun je de tijd nemen om ruim 35.000m2 aan tuinmeubels, buitenkeukens, sauna’s, spa’s, tuinhuizen en veranda’s te bekijken. Je kunt zelfs onze spa’s komen testen in ons Spa Experience center!Fonteyn TV