Onderhoudsvriendelijke tuinmeubelen

Onderhoudsvriendelijke tuinmeubelen

Van welke tuinmeubelen kun je vrijwel het hele jaar genieten? Wij selecteerden er vijf uit onze collectie die comfortabel zijn en wel tegen een stootje kunnen.

1. Loungeset Chaise Longue Mood Taupe Fonteyn
Ieder tuinfeest wordt een feestje met de comfortabele loungeset van Sunbrella. Verwacht je nog meer bezoek? De Chaise Longue Mood is uit te breiden met los verkrijgbare krukken. Daar beleef je nog lang plezier aan, want de tuinset heeft haast geen onderhoud nodig en is bestand tegen regen. 
Chaise Longue Mood Taupe Fonteyn

2. Loungeset June Grey Chine Fonteyn
Neem gerust plaats op de June Grey Chine om je te laten inspireren. Met deze loungeset in de tuin zit je gebakken, want het bezit een aluminium frame dat gepoedercoat is. June Grey Chine kan hierdoor goed tegen wind en water. Deze materialen zorgen er tevens voor dat de tuinset vrijwel niet hoeft te worden onderhouden.  
June Grey Chine Fonteyn

3. Tuinset Klara
Met zes tot acht personen schuif je gezellig aan voor het diner. De Klara tuinset heeft een aluminium frame en is uitschuifbaar. Je kunt deze tafel heel makkelijk verplaatsen, want het is een lichtgewicht. Er is tevens weinig onderhoud voor nodig: de poedercoating op de tuinstoelen beschermt tegen krassen en tegen regen.   

Tuinset Klara

4. Lounge-Diningset Allure White Grey SUNS
Sierlijk, zo zou je de Lounge-Diningset kunnen omschrijven. Maar de tuinset biedt ook kwaliteit, aangezien het gemaakt is van hoogwaardig wicker. Het is daarom duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Over de kussens hoef je je ook geen zorgen te maken, want ze zijn voorzien van een weerbestendige vulling. Dankzij de hoge rugleuning kun je optimaal ontspannen.
Lounge-Diningset Allure

5. Hoekbank Chaise Longue
De moderne uitstraling van deze hoekbank springt direct in het oog. Het streepdesign dat als tussenelement is toegevoegd geeft een extra luxe effect. Met deze loungeset kunt u ieder moment van de dag genieten en gezellig bijkletsen met vrienden, onder het genot van een drankje en een hapje. Ook deze set is waterafstotend en onderhoudsarm.    
Hoekbank chaise Longue

 

 



Fonteyn TV