Fonteyn is sinds kort trotse dealer van Manutti tuinmeubelen. Deze Belgische tuinmeubelen kenmerken zich door een hoge mate van design, elegantie en exclusiviteit en mogen dus zeker niet ontbreken in ons assortiment. Maak hier kennis met dit bijzondere merk.

Geestelijk vader van het merk Manutti is Stephane de Winter. Hij creëerde het merk in 2002 met als doel de grenzen tussen binnen- en buitenmeubilair zoveel mogelijk te vervagen. En met succes! Met een flinke dosis passie en intuïtie gecombineeerd met een scherp gevoel voor research en technologische ontwikkeling is het merk Manutti uitgegroeid tot een vooraanstaand tuinmeubelmerk. De Manutti-collecties zijn wereldwijd verkrijgbaar. En nu dus ook bij Fonteyn.

Uitgebreid assortiment

Manutti kenmerkt zich door een breed aanbod van verschillende typen buitenproducten. Naast de enorm populaire tuinmeubelen, ontwerpt Manutti ook verwante artikelen als buitentafels, tuinaccessoires, parasols, buitenkleden en multifit tafels. Het assortiment is groot en divers waar Fonteyn een mooie representatie van heeft opgenomen in zijn assortiment. Bij ons heb je nu de mogelijkheid om deze mooie buitenartikelen met eigen ogen te bewonderen en uit te proberen in de showroom. De Manutti producten staan breed uitgestald in inspirerende tuinsettingen, die meer dan genoeg ideeën doen opborrelen voor je eigen tuin.

Verschillende materialen

De producten van Manutti staan bekend om hun fraaie designs en nauwkeurige afwerking. Ze trekken de stijl binnen de woning door naar de tuin en verbreden daarmee de leefomgeving. Om dit te realiseren wordt een veelzijdigheid aan materialen ingezet. Roestvrij staal, teak, geanodiseerd aluminium, smeedijzer, graniet, natuursteen, marmer, gezuurd glas: het is slechts een greep uit het totaal aan materialen waar Manutti gebruik van maakt. Dit levert producten op  met enorm veel variëteit in uitstraling en design, waardoor Manutti tegemoet komt aan iedere smaak en stijl.

Kom langs en bewonder de producten met eigen ogen!

manutti