Verkoeling dichtbij huis? Neem een zwembad in de achtertuin!

Verkoeling dichtbij huis? Neem een zwembad in de achtertuin!

De zomer is weer in volle gang en we kunnen genieten van prachtige, zonnige dagen. Door die zonnige dagen stijgt het kwik, waardoor je nog wel eens zin kan hebben in verkoeling! Hoe ideaal is het als je een duik kunt nemen in je eigen zwembad? Verkoeling en daarmee ook ontspanning was nog nooit zo dichtbij. Graag vertellen we je alles over verschillende soorten zwembaden, zodat je weet welk zwembad bij jouw wensen aansluit! 

Een opblaasbad of opbouw zwembad

Bepaal je graag zelf wanneer je een zwembad op gaat zetten? Dan leent een opbouw zwembad of een een Bestway zwembad zich perfect voor jou. Het verschil van deze twee soorten zit hem voornamelijk in het frame, de afmeting en de hoeveelheid water waarmee het bad gevuld kan worden. Een Bestway zwembad is een opblaasbaar zwembad en is net als Intex zwembaden een toonaangevend merk in Nederland. Het opblaasbad is goed van kwaliteit en heeft een fraai design. Wil je permanent een zwembad in de tuin? Dan is een inbouw zwembad dé uitkomst voor jou. Dit is een nuttige investering, omdat de waarde van je huis hierdoor stijgt!

Een zwemspa of opblaasbare spa

Wil je het gehele jaar door zwemmen? Dan is een zwemspa uitstekend voor jou. In een zwemspa is het mogelijk de temperatuur van het water te reguleren. Hierdoor kun je tijdens koude winterdagen genieten van warm water en kun je er in de zomer terecht voor een verfrissende duik. Hetzelfde geldt voor de opblaasbare spa. Ben je benieuwd naar nog een pluspunt van een zwemspa? Het bad kan gebruikt worden als echte workout plek! De massagestralen zorgen namelijk voor een stroming wat het baantjes trekken een stukje zwaarder maakt. Heb je al gesport in de gym? In een opblaasbare spa kun je, al zittend, genieten van de massagestralen en zo je spieren tot rust laten komen. 

Ook voor de allerkleinsten is zwemmen dolle pret! In een kinderzwembad, voorzien van speelse elementen, vermaakt jouw peuter zich de hele dag door. Zijn je kinderen al iets ouder? Dan is elk soort zwembad een heerlijke plek om te spelen. Met water in de weer zijn is voor hen het enige dat telt, en jij hoeft deze zomer nergens meer naartoe. Behalve naar de achtertuin! Fonteyn TV