Najaarsdipje? Met deze tips is de herfst een feestje!

Najaarsdipje? Met deze tips is de herfst een feestje!

najaarsdipje-01De natuur laat zich in de herfst van haar mooiste kant zien, en daarom is het niet gek dat veel mensen dol zijn op deze tijd van het jaar. Tegelijkertijd zorgen de korte dagen en dalende temperatuur ervoor dat sommige mensen rond deze tijd wel wat extra vrolijkheid kunnen gebruiken. Gelukkig zijn er talloze opties om af te rekenen met een zogenaamde najaarsdip. Kun jij wel een dosis vrolijkheid en ontspanning gebruiken deze herfst? Wij geven je tips!

Breng meer tijd door met de mensen waar je van houdt

De ultieme manier om direct beter in je vel te zitten? Breng tijd door met mensen die je dierbaar zijn! Quality time met je familie of vrienden kun je nooit genoeg hebben, dus maak weer eens écht tijd voor elkaar vrij. Blok een zondag en ga lekker met de hele familie spelletjes doen rond de keukentafel of nodig een aantal goede vrienden uit om bij te kletsen onder de veranda: je zult merken dat je je na afloop weer helemaal opgeladen voelt.

Doe een dag lang alleen dingen die jij leuk vindt

Op een gemiddelde dag hollen we vaak van hot naar her. Hoe lekker zou het zijn om een dag lang geen verplichtingen te hebben! Verwen jezelf door een dag dag alleen dingen te doen die jij leuk vindt! Ga bijvoorbeeld lekker ontspannen in de sauna. Of maak een heerlijke wandeling door het bos of langs het strand. Wedden dat je er na die dag weer helemaal tegenaan kunt?najaarsdipje-02

Sporten voor een goed gevoel

Een goede work-out is een instant oppepper voor je humeur. Wanneer je sport, maakt je lichaam stofjes aan als adrenaline en endorfine die zorgen voor een geluksgevoel. Endorfine staat niet voor niets bekend als ‘het prethormoon’. Door te sporten zorg je bovendien voor de binnen- en buitenkant van je lichaam! Duik dus snel in de zwemspa, schrijf je in voor een stevige bootcamp of trek je loopschoenen aan voor een rondje door de stad of door het bos.

Verwen jezelf met lekker eten

Nog zoiets waar je direct een geluksgevoel van krijgt: lekker eten! Verwen jezelf met een heerlijk, vers gekookte maaltijd of zet een schaal met je favoriete snacks op tafel. Eten is behalve lekker natuurlijk ook erg gezellig. Nodig dus eens vrienden uit en ga gezellig samen de hele dag in de keuken staan of duik samen de buitenkeuken in voor een heerlijke herfst- of winter barbecue! Natuurlijk wordt de dag afgesloten aan een mooi gedekte tafel vol lekkers.

Hopelijk zit je na het lezen van deze blog vol ideeën om jouw najaarsdip aan te pakken. Wil je graag een veranda, sauna of zwemspa in jouw tuin en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dan ben je van harte welkom in onze showroom!


Fonteyn TV