Na een lange, drukke dag thuiswerken heerlijk jezelf verwennen in je eigen spa? Dat wordt deze zomer de nieuwe standaard. En zelfs als je geen inspannende activiteiten hebt geleverd is een warm bad altijd een goed idee. Dit kan werkelijkheid worden met een spa in je eigen achtertuin. Dit is toch een mooi vooruitzicht? Wij vertellen je alles over de mogelijkheden om ontspanning dichtbij huis te halen!

Zwemspa’s

Bij zwemspa’s komen de voordelen van een zwembad en een spa geheel samen. Het unieke design van een zwemspa maakt dat ze een prachtige eyecatcher zijn in iedere tuin. Maar wat kun je allemaal met dit bad? De waterstroom installatie creëert een waterstroom waar je tegenin kunt zwemmen als zijnde een work-out. Je stelt de waterstroom sterkte in en bepaalt zelf de intensiteit van je workout. Klaar met zwemmen? Kom heerlijk tot rust in het spa gedeelte op de comfortabele zitplaatsen, die voorzien zijn van massagejets. Uiteraard kun je ook - geheel ontspannen - baantjes te trekken. Welke behoefte jouw zwemspa vervult is helemaal aan jou. Met een zwemspa geniet je van inspanning enerzijds, en ontspanning anderzijds.

Opblaasbaar bubbelbad

Een opblaasbare spa, hoe ideaal klinkt dat? Binnen tien minuten heb je jouw wellness in de tuin opgezet. Geniet van een lange, zwoele en afgekoelde zomeravond met je vrienden, gezin of lekker alleen. Maar bubbelen is uiteraard iets wat je het gehele jaar doet! In de winter is het heerlijk om in een jacuzzi te zitten, wanneer het buiten al donker en ijskoud is. Toe aan een massage? In de opblaasbare spabaden zitten tot wel 80 airjets verwerkt die deze behoefte vervult. Het opblaasbare bubbelbad is voorzien van een innovatieve pomp die ervoor zorgt dat het water snel is opgewarmd. Door de speciale bijpassende filters blijft het water schoon. Meer heb je niet nodig toch? 

Hottubs

De naam zegt het al: een warm bad. En wie wil er nou niet in een warm bad plaatsnemen? Inderdaad, dat wil iedereen. Met het prachtige design van een hottub geef je jouw tuin een chique uitstraling. Het bad is gemaakt van Noord-Europees vurenhout en wordt verwarmd door een hoogwaardige aluminium houtkachel. Omdat het bad buiten staat, duurt het gemiddeld twee uur voor het bad op een aangename temperatuur is. Maar dit is het wachten dubbel en dwars waard! Ook een hottub is multifunctioneel en het hele jaar te gebruiken. Verkeert Nederland in een hittegolf, dan heb je jouw plek om of te koelen. Is het een koude winterdag, zoals we die ook veel kennen? Dan zit jij er vanaf nu warmpjes bij. 

Van jouw tuin een privé wellness maken? Bekijk ons assortiment of kom langs in de showroom van Europa’s grootste Outdoor Living Mall!