Fonteyn uitgeroepen tot beste tuinmeubelwinkel

Fonteyn uitgeroepen tot beste tuinmeubelwinkel

De award voor Beste Tuinmeubelwinkel van Nederland in 2017 is op 12 juni uitgereikt aan Fonteyn Outdoor Living Mall. Tuinmeubelbranchevereniging B3 vond dat Fonteyn uit vijf genomineerden als beste uit de bus kwam.  

Uitreiking award
Europa’s grootste winkel op het gebied van tuinhuizen, tuinmeubelen, veranda’s, spa’s, buitenkeukens, sauna’s en zwembaden nam de prijs dankbaar in ontvangst op de tuinmeubelvakbeurs in Houten. Eigenaar Dolf Nieland geeft aan dat het personeel van Fonteyn er iedere dag weer naar streeft om het zo goed mogelijk te doen: “We zijn daarom ontzettend trots dat we met z’n allen de belangrijkste prijs in de tuinmeubelenwereld voor de tweede keer in vier jaar gewonnen hebben. Het is heel fijn dat het in de ogen van de ander dan ook zo goed uitpakt!”  

Beste Tuinmeubelwinkel
Andere genomineerden waren onder meer Kees Smit Tuinmeubelen uit Amersfoort en Van der Garde Tuinmeubelen uit Apeldoorn. De jury vond dat Fonteyn uitblonk op het gebied van klantvriendelijkheid, presentatie en niet te vergeten het enorm breed uitgestalde assortiment in de showroom van maar liefst 20.000 m2. Eén van de uitspraken uit het juryrapport: “Een hele grote zaak met veel daglicht en een enorm grote collectie van alle soorten tuinmeubelen, verschillende stijlen en prijscategorieën. Ruim opgezet en fantastisch gestyled!”

Over Fonteyn
Inspiratie en beleving staan bij Fonteyn hoog in het vaandel. De showroom is dan ook sfeervol ingericht en de producten staan ruim opgesteld. Daarnaast zijn er op ieder vakgebied deskundige adviseurs om klanten aan het meest passende product te helpen. Meestal kan het product ook direct worden geleverd, want bijna alles is op voorraad. Zo kan er dus snel gebruik van worden gemaakt. Het motto van Fonteyn wordt continue uitgedragen: buitengewoon genieten! 

Beste Tuinmeubelwinkel award 

 

 



Fonteyn TV