Een revolutionaire manier van barbecueën.

Een revolutionaire manier van barbecueën.

Vlees grillen

In Zuid-Amerika, Frankrijk & Spanje is deze manier van barbecueën allang bekend. Echter, wij zijn er in Nederland nog onbekend mee. Het barbecueën met wijnrankstokken. Wijnrankstokken zijn de overblijfselen van een wijngaard. Deze stokken zijn uiterst duurzaam en geven een heerlijke geur af. Perfect voor het roken van gerechten, maar ook praktisch als vervanger van de briketten.

Duurzaamheid

De wortels van deze wijnstokken kunnen tot wel 20 meter diep in de grond groeien. Hierdoor nemen zij allerlei voedingsstoffen op. Het warme en droge klimaat waar deze wijnranken in groeien, houden de wijnranken gezond. Er hoeft dus geen gebruik gemaakt te worden van chemische behandelingen. Dit is één van de redenen om de komende zomer over te stappen op wijnranken, in plaats van briketten. Het stuk vlees of vis wat jij gaat grillen, geniet van 100% natuurlijke hitte. Geen toevoegingen, puur natuur & CO2 neutraal. 

De smaak

Doordat de wijnranken geen toevoegingen hebben, geven deze een pure en heerlijke geur en smaak af. Waan je in Zuid-Amerika door deze wijnranken op de barbecue te gebruiken. Ervaar hoe puur gerechten kunnen smaken en je wilt nooit meer iets anders!

Barbecueen

 

De veelzijdigheid

De laatste handigheid van deze wijnrankstokken is de veelzijdigheid. Je kunt er mee grillen, maar ook mee roken. Hiervoor kun je de wijnranksnippers gebruiken. Deze lekkere rook zorgt voor een heerlijk gerecht. De aroma’s van de wijnranken zullen in uw vlees gaan zitten, waardoor het vlees een rijkere smaak krijgt.

.Fonteyn TV