Nu we allemaal verplicht zijn zoveel mogelijk binnen te blijven vanwege het Coronavirus, moeten we er maar het beste van maken. De vakantieperiode is erg onzeker en vele vluchten zijn al gecanceld. Sterker nog, we mogen momenteel het land niet meer uit. Reden genoeg om het thuis extra gezellig te maken. Bijvoorbeeld door van je achtertuin een vakantieparadijs te maken! Kunnen we niet naar een vakantiepark toe, dan halen we het park wel naar ons, toch? Wij vertellen je wat je zoal met een blokhut in je achtertuin kunt doen.

Een blokhut als tweede huis

Werken ‘aan huis’ werd al steeds een normaler fenomeen. Maar als je niet vrijwillig thuiswerkt en gewend bent aan je kantoor, ben je misschien nog opzoek naar een goede focus. Hoe fijn zou het dan zijn een houten blokhut in de tuin te hebben staan, om  je vaste omgeving te verlaten, tot rust te komen en daar jouw focus te vinden. Of misschien ontsnap je niet naar de blokhut, maar start jouw werkdag daar juist, genietend van de groene omgeving. Omdat je jezelf niet de hele tijd in je woning begeeft is er minder afleiding. Zo zul je minder snel even de televisie aanzetten of het huis op gaan ruimen. Je brein komt meer tot rust en er ontstaat  meer ruimte in je hoofd. Door die rust ontstaan er creatieve ideeën en doe je weer nieuwe inspiratie op! 

Een blokhut als vakantiehuisje

Heb je vakantie of is het voor jou iedere dag vakantie? Dan maak je er toch een fijn vakantiehuisje van, waar je heerlijk kunt relaxen, met bijvoorbeeld een buitenkeuken waar je (hopelijk heel snel) in goed gezelschap kunt genieten van een barbecue. Jouw tweede huis kan zoveel doeleinden dienen! Je kunt blokhutten ook inzetten als hobby- of studeerkamer of als een slaapplek voor logees. Je kunt het er zo gezellig maken als je zelf wilt! 

Blokhutten als opbergruimte

Een houten blokhut wordt ook veel gebruikt als opbergruimte van bijvoorbeeld tuinmeubilair. Dat is ook een goed doeleinde om je tweede huisje voor te gebruiken, maar het is zonde om er niet meer uit te halen! Je zou een blokhut met overkapping kunnen overwegen. Het voordeel hiervan? Je hebt opbergruimte, maar je kunt ook nog eens heerlijk overdekt buiten zitten. Het maakt niet uit hoe koud het is, want je kunt jouw overkapte stekje ook verwarmen. Zo zit je altijd comfortabel in je tuin, bij welke temperatuur dan ook. 

Kortom, je bepaalt zelf welke wens jouw blokhut moet vervullen. De mogelijkheden zijn oneindig! 

Bekijk ons assortiment en vind hier jouw perfecte houten blokhut!