Drie tips voor creatieve tuinverlichting

Drie tips voor creatieve tuinverlichting

Zeker nu het al vanaf een uur of vier begint te schemeren, is een beetje verlichting in de tuin wel welkom. Tuinverlichting is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor flink wat sfeer, waar we in december ook niet genoeg van kunnen krijgen. Genoeg redenen dus om je te inspireren met wat tips voor je eigen creatieve tuinverlichting.

Er is steeds meer vraag naar tuinverlichting. Door deze groeiende vraag is er ook steeds meer mogelijk. Naast alle gebruikelijke led lampjes en lantaarns, laten we je in dit artikel zien hoe je nog meer kunt genieten van sfeervolle tuinverlichting. Met tuinhaarden.

Creatieve tuinverlichting met Happy Cocooning

De sfeerhaarden van Happy Cocooning beloven van iedere avond in tuin een feest te maken. De haarden verzorgen een mooi vuur, dat zorgt voor zowel warmte, als sfeer. Het vuur werkt op gas, waardoor je er verder geen werk aan hebt. De haarden dienen tevens als handige bijzettafel, waar je de hapjes en drankjes op kwijt kunt. Bij een aantal modellen is achter de omkasting ruimte gereserveerd voor de gasfles, zodat alleen het prachtige design van de haard zichtbaar is.

creatieve tuinverlichting

Creatieve tuinverlichting met Buschbeck

Net als alle andere tuinhaarden, voorzien ook de haarden van Buschbeck je tuin of terras van warmte en een flinke dosis sfeer. Maar dat niet alleen. Het knisperende vuur van de haarden van Buschbeck is tevens te gebruiken om eten mee klaar te maken. Versgebakken pizza’s, bijvoorbeeld. De pizza’s krijgen in de tuinhaard dezelfde knapperige bite als de pizza’s die in een authentieke, Italiaanse steenoven zijn bereid.

Creatieve tuinverlichting met Weber

Iedereen die van alle verwarmings- en verlichtingsmogelijkheden nog het meest geniet van een primitief, houtgestookt, open vuur, zit gebeiteld met de Fireplace van Weber. Het knisperende vuur in deze geëmailleerde schaal wordt geheid het middelpunt van je terras. De deksel van de Fireplace kan gebruikt worden om het vuur te doven, maar dient tevens als windschild. Ideaal voor tijdens de winter, waarin het steviger waait dan ’s zomers.



Fonteyn TV