De must-have tuinaccessoires voor het najaar!

De must-have tuinaccessoires voor het najaar!

tuinmeubelen Genieten van je tuin is heerlijk in de zomer, maar ook erg fijn in het najaar. Wanneer de bladeren van de bomen om je heen van groen naar oranje kleuren, geeft dat een prachtig beeld. Als het herfstzonnetje dan ook nog doorbreekt, is dat het perfecte moment om naar buiten te gaan. Wil jij ook in het najaar genieten van jouw tuin? Dan zijn er een aantal must-have tuinaccessoires die niet mogen ontbreken!

Warmte onder de veranda

Lekker beschut zitten doe je natuurlijk onder een veranda! Als je graag tijd buiten doorbrengt, is een veranda in het najaar ideaal. Zelfs op regenachtige dagen kun jij heerlijk genieten van het buitenleven, zittend onder de veranda met een goed boek en een kop thee. Wil je het nog aangenamer maken? Dan kun je ervoor kiezen een terrasverwarmer aan te schaffen voor wat extra warmte.

Gezellig rond de vuurkorf

Een andere manier om het warm en gezelligte maken in de tuin is door het aansteken van een vuurkorf. Met dit tuinaccessoire profiteer je van warmte en gezelligheid, want zeg nu zelf: met z’n allen rondom een knisperend vuur zitten, klinkt toch heerlijk? Bovendien kun je een vuurkorf ook gebruiken om bijvoorbeeld marshmallows boven te roosteren. Een mooie vuurkorf die perfect is voor deze gezellige najaarsavonden is de Höfats Cube. Dankzij het strakke, zwarte design past deze vuurkorf perfect in iedere tuin. Daarnaast is de Cube uniek dankzij zijn multifunctionaliteit. Heb je geen vuurkorf meer nodig? Dan draai je de Höfats Cube om zodat deze als bijzettafel of kruk kan worden gebruikt. Handig! tuinmeubelen

Herfstkleuren op de tuintafel

Zodra de bladeren van de bomen vallen, is het tijd om wat kleur in je tuin aan te brengen. Breng dit in de tuin aan door het inrichten van een mooie ‘herfsttafel’. Veel bloemenwinkels verkopen in deze tijd van het jaar kalebassen in vele kleuren, vormen en maten. Zoek een mooi stel bij elkaar en leg deze op de tuintafel. Je kunt het geheel afmaken door wat bloemen in pot toe te voegen. Voorbeelden van bloemen die goed gedijen in de herfst, zijn herfstanemonen, zonnekruid en chrysanten.

Lichtjes in de tuin

De zon gaat in het najaar steeds eerder onder, en goede verlichting in de tuin is daarom onmisbaar. Op dit vlak is zoveel keus, dat er voor iedere tuininrichting wel een mooie optie is. Ga je het liefst voor subtiel? Dan kun je kiezen voor een mooie Led verlichting set die perfect opgaat in de tuin. Wil je juist dat de verlichting opvalt? Denk dan eens aan staande lantaarns, romantische lampionnen of spotjes die zijn ingebouwd in de tuintegels. We hopen dat we je hebben geïnspireerd om dit najaar alles uit jouw tuin te halen! Wil je graag nog meer inspiratie opdoen? Kom dan eens langs in onze showroom!


Fonteyn TV