De lente musthaves op een rij

De lente musthaves op een rij

Dit weekend stijgt de temperatuur tot dubbele cijfers! De winter lijkt daarmee echt plaats te maken voor de lente. Goed nieuws voor iedereen die, net als ons, graag in de tuin geniet. Om je goed voor te bereiden op deze seizoenswisseling, vertellen we je hier met welke tuinartikelen je de lente optimaal inluidt.

Lentegroene Weber Original Kettle

Nu het kwik weer in de lift is, zal vroeg of laat ook de barbecuekoorts weer losbarsten. Een goede barbecue in de tuin is dan ook essentieel. Barbecues zijn er in vele soorten en maten: van eenvoudige Smokey Joes tot de meest luxe, volautomatische pellet grills van Traeger, die al het werk op zich nemen. Speciaal voor de lente, willen we er eentje voor je in het zonnetje zetten: de lentegroene Original Kettle van Weber. Deze klassieker ontketende vlak na zijn uitvinding een ware barbecuerevolutie en heeft daardoor zijn strepen meer dan verdiend. Het kogelvormige model zorgt ervoor dat de hitte perfect om het eten heen circuleert. Dit zorgt voor een mooi gelijkmatige garing en een mals en sappig eindresultaat.

lentegroene barbecue

Happy Cocooning  tuinhaard

Het mag dan overdag wat warmer zijn, ’s avonds kan het nog behoorlijk koud worden. Met een knisperend vuur van een tuinhaard blijft het in ieder geval lekker warm. Hiermee kun je tot in de late uurtjes van de tuin blijven genieten. Tuinhaarden zorgen niet alleen voor warmte, ook creëren ze een gezellige sfeer. Met name de tuinhaarden van Happy Cocooning. Deze haarden zijn op de eerste plaats heel functioneel en zien er daarnaast ook nog eens smaakvol uit. Op het tafelblad rondom het vuur is voldoende plek voor een aantal hapjes en drankjes, waardoor de Happy Cocooning haarden tevens als handige bijzettafel fungeren. Dankzij het ruime assortiment met verschillende designs, modellen en formaten is er altijd een Happy Cocooning tuinhaard die perfect bij je terras past.

happy cacooning

Max & Luuk tuinset

Ook een lekkere zithoek is nodig om optimaal van de tuin te genieten. Bij Fonteyn zijn sinds kort de vrolijke tuinmeubelen van Max & Luuk verkrijgbaar. Deze ademen één en al lente. Zoals bijvoorbeeld de sfeervolle set Sophie. Deze set – bestaande uit een bank, twee stoelen en twee ronde teakhouten koffietafels – is verkrijgbaar in vijf fleurige lentekleuren, variërend van stijlvol silverstone tot fris apricot. De optionele parasol Sfera is in maar liefst zeven kleuren verkrijgbaar. De set ziet er niet alleen enorm voorjaars uit, ook is hij heel praktisch. Hij is namelijk gemaakt van duurzaam aluminium en wicker, wat de set heel onderhoudsvriendelijk en weersbestendig maakt. Handig, want het mag dan wel lente worden, het Nederlandse weer hoeft zich daar niet altijd wat van aan te trekken.

max & luuk tuinset sophieFonteyn TV