Druk, druk, druk. Neem jij wel voldoende tijd voor jezelf? Het lijkt steeds lastiger om een moment te vinden waarin je echt even helemaal niets hoeft te doen. We stoppen onze dagen steeds voller met allerlei activiteiten, en als we dan een moment voor onszelf willen, is de tijd op. Hoe kun je het beste een rustmomentje voor jezelf inplannen? Zorg voor een ultiem moment van rust met onze tips!

10 minuten rust per dag

Iedereen komt tot rust op een andere manier. Waar de één het fijn vindt om een leuk boek te lezen, wil de ander graag ontspannen in een spa. Ga de uitdaging aan en las de komende maand iedere dag tien minuten in waarin je helemaal niets doet. Leg je smartphone eens aan de kant en zet de televisie uit. Je kunt deze tien minuten gemakkelijk uitbreiden naar een langer tijdsbestek. En, hoe voelt dat?

Tuinhuis in de tuin

Ontspannen in een spa

Zodra het lukt om elke dag een rustmoment in te plannen en je deze langzaam uitgebreid hebt naar een langere periode van tijd, kun je écht ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk spabad. Liggen de kinderen op bed? Geniet met een grote kop thee van een warm bad. Wil je dit ontspannen gevoel nog extra versterken? Voeg dan een aromatherapie toe aan het bad. De verschillende geuren hebben een ontspannende werking. Zullen we wedden dat je heerlijk tot rust bent gekomen?

Een goed boek

Een goed boek doet wonderen. Stap in de wereld van de fictie en ontsnap even uit het drukke bestaan. Voeg hier een zachte loungeset en warme vuurhaard aan toe en het komt volledig tot rust. Heb jij al zo’n knusse hoek gecreëerd in jouw tuin? Plaats een fijne loungeset met grote kussens waar je lekker in onderuit kunt zakken. In deze periode van het jaar kan het nog best eens fris zijn buiten. Zet daarom een vuurhaard neer voor een heerlijk warm gevoel. Wie zou niet kunnen ontspannen op deze manier?

Tuinhuis in de tuin

Naar de sauna

Dé ultieme manier om te ontspannen is natuurlijk een uitje naar de sauna. In de warme cabine kom je helemaal tot rust. Een bezoekje aan de sauna biedt daarnaast veel andere gezondheidsvoordelen. Naast dat je volledig kunt ontspannen, verlies je onder andere een hoop afvalstoffen en verbetert het je afweersysteem. Het is eigenlijk op een ontspannen manier aan je gezondheid werken! Wil je meer weten over het inrichten van je tuin, zodat je optimaal kunt ontspannen? Of heb je vragen over het plaatsen van een eigen spa of sauna in de tuin? Kom dan eens langs in onze showroom