Vrijdag 24 november is het zover; Black Friday. Profiteer nu van uitzonderlijk hoge kortingen, ook bij Fonteyn! Meer weten? Heb jij ook je zinnen gezet op een mooi loungeset, maar was het eigenlijk buiten budget? Of zie jij jezelf al genieten in een heerlijke sauna? Dat kan! Lees snel verder.

 

Amerikaanse traditie

Black Friday is van oorsprong een Amerikaanse traditie. Dit wordt namelijk ieder jaar gevierd op de dag na Thanksgiving. Hét moment om alvast te starten met het inkopen van de kerstcadeaus. Winkeliers spelen hier natuurlijk handig op in, door te stunten met hoge kortingen. De koopgekte brengt jaarlijks miljoenen koopjesjagers op de been, wat zorgt voor extreme verkeersdrukte en enorm lange rijen. Niet alleen in Amerika wordt deze dag groots uitgepakt, het fenomeen is de afgelopen jaren overgewaaid naar Europa en zorgt ook in Nederland voor opschudding. Fonteyn kan natuurlijk niet achterblijven, je kunt bij ons shoppen met hoge kortingen!

Black Friday bij Fonteyn

Black Friday bij Fonteyn 

Met de deals op onze actiepagina kun je enorm veel geld besparen. Er zijn natuurlijk altijd lopende acties en leuke kortingen, maar tijdens Black Friday zijn deze deals een stuk extremer! Denk hierbij aan kortingen tot wel 75%! En het leuke is, deze kortingen worden niet gegeven op zogenaamde ‘showroommodellen’ of afdankertjes. Nee, dit is juist het moment om kwaliteitsartikelen te scoren die normaal gesproken misschien niet binnen het budget passen. Denk aan tuinmeubelen, veranda’s, sauna’s en ook barbecues. Zo ben je optimaal voorbereid voor het nieuwe voorjaar!

Sla nu je slag op onze speciale Black Friday actiepagina!