Barbecue Workshops bij Fonteyn

Barbecue Workshops bij Fonteyn

Het is tegenwoordig geen rage meer, geen hype, maar een echte levensstijl: Barbecue. Waar je in Amerika op vrijwel elke hoek van de straat wel een barbecue kan zien, waren er tot kort geen echte barbecuespecialisten in Nederland, althans, niet bij het grotere publiek bekend. Maar daar is dit enkele jaren verandering in gekomen. In vrijwel elke grote stad zijn nu diverse barbecuerestaurants te vinden, met specialiteiten van de houtskoolgrill, de kamado of de net ontwikkelde ‘Ofyr’. Zelfs in diverse sterrenrestaurants, wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van de barbecue.

Barbecue Workshops Fonteyn

Barbecue Workshops

Mensen waarderen het steeds meer om een goed stuk vlees of vis te verkrijgen. Waar wij vroeger tevreden waren met een worstje of een speklamp, zien wij steeds meer mensen naar de slager gaan voor mooie stukken vlees. Programma’s zoals Masterchef, Ik BBQ voor jou, Grillmasters en Op Hete Kolen leveren hier natuurlijk een mooie bijdrage aan. Aan een mooi stuk vlees of vis heb je echter niet genoeg, er dient enige kennis aanwezig te zijn om dit perfect te bereiden, en daar heeft Fonteyn iets op gevonden.

F.B.A Powerd bij Grate Goods

Grate Goods

Samen met Grate Goods heeft Fonteyn de F.B.A gelanceerd, de Fonteyn Barbecue Academy. Met de ondersteuning van Wim & Rene van Grate Goods, leren wij iedereen hoe de barbecue in elkaar steekt. Dit kan door middel van een 3,5 uur durende Bachelor workshop, een 5,5 uur durende Specialist workshop of een 8,5 uur durende Master workshop. Er zijn, naast deze barbecue workshops ook nog vele andere diverse mogelijkheden, als bedrijfsuitje of voor een vriendengroep.

 

Wim & Rene hebben hun strepen op barbecuegebied ruimschoots verdiend. In 2015 werden zij wereldkampioen ‘Whole Hog’. Daarnaast hebben zij hun eigen barbecuesauzen en barbecuerubs op de markt gebracht, onder de naam Grate Goods. Alle producten zullen tijdens de barbecue workshops geprobeerd worden, zodat u kunt ervaren hóe lekker vlees of vis kan zijn!

Informatie voor uw barbecue workshop?

Al onze workshops zijn te vinden op onze Barbecue Workshop pagina: https://www.fonteyn.nl/workshops/

Heeft u vragen voor met betrekking tot deze Barbecue Workshop of wilt u dit inzetten als bedrijfsuitje of als vriendenevenement, neem dan contact op met Mandy@fonteyn.nl



Fonteyn TV