Nieuw bij Fonteyn: Artie tuinmeubelen

Nieuw bij Fonteyn: Artie tuinmeubelen

In de nieuwe tuinmeubel collectie van Fonteyn vinden we in 2015 het merk Artie. Dit merk werd in 1999 opgericht in Hong Kong door Arthur Cheng. Samen met een award winning internationaal designteam heeft Artie talloze designs gemaakt en wereldwijd 80 patenten. Het merk staat bekend om de strakke, veelal gevlochten en textileen tuinsets, loungesets en luxere tuinproducten- en accessoires.

Artie tuinmeubelen: door vakmensen gemaakt

Artie tuinmeubelen worden gemaakt door vakmensen. De ontwerpen en collecties komen tot leven door ervaren designers. Vervolgens gaan de tuinmeubels door een zeer strenge kwaliteitscontrole. Veel Artie meubels zijn gemaakt van polyethyleen. Een materiaal met dichte synthetische rieten vezels. Dit zorgt voor een lange levensduur, want de meubels zijn ongevoelig voor UV, chloor en zout water.Artie tuinmeubelenDe volledig gelaste en gepoedercoate aluminium frames in de Artie tuinmeubelcollectie garanderen duurzaamheid tegen roestvorming of andere beschadigingen. Door jaren van hard werken en een toegewijd team, zijn de ontwerpen en producten van Artie van hoge kwaliteit, natuurlijk en elegant in uiterlijk. Artie gelooft in het Engelse gezegde "Beauty needs no language, because it says all by itself".Artie tuinmeubelen

Artie tuinmeubels bij Fonteyn

Ook bij Fonteyn hebben wij om de bovengenoemde eigenschappen en kenmerken van Artie gekozen om dit merk in onze collectie op te nemen. In de showroom en online shop vind je mooie strakke loungemeubels, poefen, gevlochten sets, tuinstoelen en -tafels en vrolijke bijzettafels. Ontdek nu Artie bij Fonteyn!


Fonteyn TV