Weersbestendige tuinmeubelen? Appeltje-bijtje

Weersbestendige tuinmeubelen? Appeltje-bijtje

Hoe lekker het zonnetje soms ook schijnt, in ons koude kikkerlandje lopen we altijd het risico dat een relaxte middag in de tuin door een bui in het water valt. Wanneer er zo’n buitje overtrekt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk naar binnen zonder eerst je hele terras te moeten ontruimen. Zijn er dan geen tuinmeubelen (inclusief kussens) die tegen een spatje kunnen? Tuinmeubelproducent Apple Bee biedt uitkomst.

Het familiebedrijf Apple Bee begon in 1993 met het ontwerpen van horecameubilair. In 1998 kwam daar een collectie tuinmeubelen bij. De tuinmeubelen werden direct geroemd om hun unieke designs, hun onderhoudsvriendelijkheid en hun weerbestendigheid. Vooral de laatste eigenschap blijkt geen overbodige luxe tijdens de koude winters en natte zomers die ons Hollandse klimaatje kenmerken.

Weersbestendigheid

Aangezien Apple Bee in zijn productie gebruik maakt van materialen die zich perfect lenen voor buitengebruik, typeren de meubelen zich als enorm weersbestendig. Zo wordt in alle modellen gebruik gemaakt van all weather kussens. Deze kussens zijn bestand tegen zowel vocht als uv-straling, waardoor je ze het hele jaar door buiten kunt laten liggen. De Olefin stof van de hoezen is waterafstotend. Mocht de hoes toch wat water doorlaten, dan komt dit terecht in quick dry foam. Dit schuim is waterdoorlatend; door de open structuur loopt het water er makkelijk doorheen. De kussens zijn na een regenbui dus snel weer bruikbaar.

Overige eigenschappen

De tuinmeubelen van Apple Bee zijn niet alleen praktisch, ook zien ze er schitterend uit. Met een scherp gevoel voor de laatste trends, ontwerpen Sako Wijma en zijn team strikt moderne producten, die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook nog eens lekker zitten. Hiervoor gebruiken zij verschillende materialen als hout, aluminium en leer. Er is dus voor iedere tuin wat wils.

Naast kwaliteit staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel van Apple Bee. Zo maakt de tuinmeubelproducent alleen gebruik van gecertificeerd FSC- en SVLK-hout. De internationale organisaties achter deze certificaten zetten zich in voor verantwoord bosbeheer met het oog op sociale, economische en ecologische aspecten. Een tuinmeubel van Apple Bee levert dus zowel u als het milieu veel voordeel op. Fonteyn TV