Valentijnsdag; Zo creëer je een Romantische Tuin

Valentijnsdag; Zo creëer je een Romantische Tuin

Ben jij helemaal in de wolken vanwege Valentijnsdag? Bedenk je eens hoe fijn het zou zijn als je jouw tuin romantisch kunt maken voor 14 februari. Zo’n tuin waar je vanuit je loungestoel helemaal kan wegdromen. Een tuin waarin het bijna voelt alsof je in Italië of Frankrijk bent in plaats van ons koude kikkerlandje. Wil jij graag zo’n tuin creëren met Valentijnsdag? Met onze tips zal jij je valentijn verrassen met een romantische tuin.

hartje

Romantisch zithoekje

Bij een romantische tuin hoort natuurlijk een romantisch, intiem zithoekje. Een plek waar je gezellig kunt relaxen en bijvoorbeeld kunt genieten van een lekkere kop koffie. Kies voor een loveseat of een tuinbankje met veel mooie kussens erop. Nu kan het in februari nog flink koud zijn en is het niet altijd uitnodigend om met Valentijnsdag buiten te zitten. Plaats een terrashaard bij het zithoekje en je blijft lekker warm. Zo’n sfeerhaard geeft ook nog eens een romantisch gevoel. Maak jouw zithoek af met wat sfeerverlichting, zoals een slinger met lampjes om het romantische gevoel te benadrukken. Klaar voor een avond samen in de tuin?

lampen

Een tuin met een eigen spa

Een spa mag natuurlijk niet ontbreken in een romantische tuin. Geniet op Valentijnsdag van een avond samen in een eigen Jacuzzi of Passion Spa. Het is de ideale gelegenheid om samen te genieten van een ontspannen bad. Wil je jouw valentijn verrassen? Hang dan een groot wit laken op, regel een beamer en zet jullie favoriete film op! Een romantische avond is dan gegarandeerd.

Bloeiende bloemen en planten

Een van de dingen waardoor een tuin als romantisch gezien wordt, zijn de bloeiende bloemen en planten. Door het gebruik van veel bloeiende bloemen en planten creëer je in een handomdraai een knusse en gezellige tuin. In februari met Valentijn kan het een uitdaging zijn, maar in elk seizoen bloeien verschillende planten. Kies tijdens Valentijnsdag voor Camelia’s en bijvoorbeeld Krokussen. Heb je een veranda? Fleur deze dan op met mooie rode rozen voor een romantische touch.
Heb jij plannen om jouw tuin om te toveren tot een romantische tuin? Kom dan langs onze showroom en bekijk de prachtige tuinmeubels en spa’s die in jouw nieuwe tuin passen. Onze experts staan voor jou klaar voor eventuele tips of vragen!Fonteyn TV