Jouw tuin verdient een hemelse uitstraling

Jouw tuin verdient een hemelse uitstraling

Ga je in het hemelvaartweekend weg of ga je lekker genieten in je eigen omgeving? Het is vast verleidelijk om een verkoelend bad op te zoeken, vooral nu de vooruitzichten positief zijn. Kun je jouw tuin ook een hemelse uitstraling geven, zodat het net is of je thuis op vakantie bent? Daar gaan we je vandaag bij helpen! *Tromgeroffel…

Hemelse tip 1: Een zwembad in de tuin
Laten we maar meteen met het belangrijkste idee beginnen: het zwembad! Misschien denk je nu meteen dat het te duur is, wat begrijpelijk is. Toch hoeft het niet zo te zijn. Er zijn namelijk voldoende opblaazwembaden op de markt die voor bijna iedereen betaalbaar zijn. Voor een topzomer met het hele gezin! Zodra de zon op het water en de stenen schijnt, is het net of de hele tuin schittert. Als dat niet hemels is…

Hemelse tip 2: Grote tegels
De tuin meer aanzien geven? Dat kun je met grote tegels voor elkaar krijgen. Nog een comfortabele loungestoel erbij en je bent de koning of koningin van je eigen paradijs! Hoe mooi is dat? De tegels geven de tuin een strakke en moderne uitstraling. Bovendien lijkt de oppervlakte ook groter, wat vooral handig is voor kleinere tuinen.

Hemelse tip 3: Een tuinhuisje
Ben je op zoek naar een echte eyecatcher om in je tuin te plaatsen? Dan zit je met een tuinhuisje helemaal goed. Hiermee ga je hoge ogen gooien als familie en vrienden op bezoek komen. Neem gerust eens een kijkje in ons ruime assortiment, waaar je ook veel aanbiedingen kunt vinden. Een bijkomend voordeel is dat je altijd van de natuur kunt genieten.  

Hemelse tip 4: Planten en bomen
Door een grote boom en een aantal planten in de tuin te plaatsen, kleed je de tuin extra aan. En je hebt meteen een plekje waar je op een dekentje in de schaduw kunt gaan liggen. Zo kom je de zomerdagen wel door. Tegenwoordig heb je ook plantenbakken met wielen. Je kunt ze dan altijd op een plek naar wens zetten.

Hemelse tip 5: verlichting
Wil je in de avond dat hemelse gevoel behouden? Maak dan gebruik van verlichting. Je kunt lekker achterover leunen en nog een boek of krant lezen. En als er nog mensen langskomen, kun je ze meteen voorzien van een hapje en drankje in een sfeervolle omgeving. Met lampen en tuinmeubelen is het tevens mogelijk om verschillende hoekjes in te richten. 

Ben je inmiddels helemaal in de wolken?
We wensen je een (hemels) weekend toe!

Verlichting



Fonteyn TV