Hot tub zomerideeën

Hot tub zomerideeën

De populariteit van een Jacuzzi®, spabad of whirlpool is nog altijd in de lift. Steeds meer mensen sluiten een drukke, stressvolle dag af in een heerlijke spa. En terecht; de warmte van een spa is een wetenschappelijk bewezen weldaad voor zowel lichaam als geest. Maar waarom zou je zo’n dure investering slechts gebruiken als stressbestrijder? In deze blog lees je waar je jouw spa deze zomer nog meer voor kunt gebruiken.

Bioscoopavond

Het concept is eenvoudig: een film kijken in een hot tub. Het idee is ontstaan in Londen en enige tijd geleden overgewaaid naar Amsterdam. Naast het grootschalige filmevent dat daar ieder jaar plaatsvindt, is het idee ook goed in je eigen achtertuin te realiseren. Met een spabad, een beamer en een laken geniet ook jij van je eigen ‘hot tub movie club’. Nodig je vrienden uit, regel wat te drinken en te happen en beleef een bioscoopavond om nooit te vergeten.

Tuinfeest met spa

Er is geen beter seizoen voor een gezellig tuinfeest dan de zomer. Met een eigen hot tub laat je op zo’n feest een onvergetelijke indruk achter. Terwijl het amusement van de meeste tuinfeesten zich beperkt tot een hapje, drankje en dansje, trakteer jij je vrienden met een heerlijke spa om in stijl met elkaar het glas te heffen.

Hoewel het ’s avonds behoorlijk kan afkoelen, zitten jij en je vrienden er gedurende het hele tuinfeest warmpjes bij, aangezien de spa een temperatuur blijft houden van zo’n 38 graden Celsius. Beschikt jouw spabad over een audiosysteem, dan is de muziek meteen geregeld.

Goedkoop je eigen spa

Voor bovenstaande ideeën hoef je het niet per se breed te hebben. Ook met een klein budget kun je een avond genieten van je eigen spa. Bijvoorbeeld door een spa te huren. Voor weinig geld wordt een spabad bezorgd, geïnstalleerd en weer opgehaald, zodat jij er verder geen omkijken naar hebt. Hiermee vergroot je tevens het verrassingseffect bij je vrienden die nietsvermoedend een luxe spa in je tuin aantreffen.Fonteyn TV