Got the blues? Bereid je voor op Blue Monday!

Got the blues? Bereid je voor op Blue Monday!

Blue monday staat voor de deur, deze deprimaandag is de meest deprimerende dag van het jaar. Vaak valt deze op de derde maandag van januari en soms op de maandag van de laatste volle week van januari. Dit jaar valt Blue Monday op maandag 15 januari. De feestdagen zijn achter de rug en de goede voornemens willen niet lukken zoals gehoopt. Ook die vakanties zijn nog lang niet in zicht. Heb jij ook last van een dipje? Dan is een spa dé oplossing! Kom helemaal tot rust en herlaad jezelf zodat jij er weer helemaal tegenaan kan. Een goede start van 2018!

passionspas

 

Watertherapie

Een spa biedt heerlijke massage mogelijkheden. Door de verschillende krachtige massagestralen versoepelen je spieren en voel je alle spanning wegtrekken. Deze ontspanning komt niet alleen door de massagestralen, ook door de warmte van een spa. Tevens zorgt een ontspannen spa bad voor een betere doorbloeding. Wist jij dat? Een spa ook kan zorgen voor minder griepjes en verkoudheden! Je gaat namelijk flink zweten, zo kan je lichaam afvalstoffen afvoeren en voel jij je fitter. Ook zorgen de bubbels in het water voor een rustgevend effect. Zo kun je nóg beter relaxen.

Mood verlichting

Volgens verschillende onderzoeken is er een verband tussen een tekort aan licht en een depressie. Daar zitten we natuurlijk niet op te wachten. Gelukkig beschikken sommige spa’s over een ingebouwd LED systeem. Met een lichtsysteem in je spa kun je jouw stemming beïnvloeden. Je kunt de kleuren van het licht aanpassen. Iedere kleur heeft een ander effect op jouw gemoedstoestand. Geel werkt bijvoorbeeld kalmerend, verlaagt je bloeddruk en maakt je vrolijker. Paars werkt rustgevend en bevordert de nachtrust. Onze favoriet om je ‘Blue Mondays Blues’ te bestrijden is rood, deze kleur werkt stimulerend en helpt bij vermoeidheid en depressie.

Aromatherapie

 

Aromatherapie

Spa aroma therapie is een alternatieve geneeswijze die gebruik maakt van natuurlijke geuren. Je koopt een aroma flesje en hier zitten etherische oliën in. Dat zijn oliën die uit plantmateriaal zijn opgebouwd. Elke verschillende plant, geeft een andere geur die weer elk zijn eigen effect heeft op jouw gestel. Lavendel geeft een heerlijk ontspannen gevoel, terwijl citroen je juist lekker wakker maakt. Ben je verkouden? Laat dan een paar druppels eucalyptus olie in het water vallen, deze geur zorgt ervoor dat al je luchtwegen weer open gaan.

Kortom met een spa ben je Blue Monday de baas en heb jij geen last van deze deprimaandag. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een spa bij je thuis? Of ben je enthousiast en wil je er een testen? Geen probleem, onze experts staan voor je klaar in de showroom. In ons experience centre kun je zelfs komen testen!Fonteyn TV