Black Friday

Black Friday bij Fonteyn

Fonteyn Outdoor Living Mall doet mee aan de Black Friday actieweek. Black Friday is van oorsprong een Amerikaanse traditie. Op deze dag na Thanksgiving start men massaal met de kerstinkopen, waar winkelketens slim op inspelen door enorm hoge kortingen te verlenen. Deze koopgekte brengt jaarlijks miljoenen koopjesjagers op de been, wat zorgt voor extreme verkeersdrukte en enorm lange rijen voor de winkels. En niet alleen in Amerika. Het fenomeen is namelijk enkele jaren geleden overgewaaid naar het Verenigd Koninkrijk en zorgt nu ook in Nederland voor veel opschudding. In de eerste jaren nadat Black Friday in Nederland voet aan de grond kreeg, waren het vooral de kleinere winkels, die met scherpe aanbiedingen inhaakten op deze koopjesdag. Maar tegenwoordig doen er ook steeds meer grote retailers mee, waaronder wij!

Wat biedt Black Friday jou?

De Black Friday deals kunnen je enorm veel geld besparen. Want hoewel elke winkel het hele jaar door diverse aanbiedingen heeft, zijn de aanbiedingen op Black Friday een stuk extremer. Kortingen van 75 procent zijn geen uitzondering. Deze kortingen worden niet gegeven op de zogenaamde ‘afdankertjes’, maar juist op de waardevolle kwaliteitsartikelen, die normaal gesproken niet in je budget passen. Ook bij Fonteyn profiteer je op Black Friday van veel van dit soort aanbiedingen. Met name onze tuinmeubelen gaan voor historisch lage prijzen over de toonbank. Om van deze aanbiedingen te kunnen profiteren, dien je er wel snel bij te zijn. De praktijk leert namelijk dat deze deals zeer snel uitverkocht zijn en dat zal bij ons niet anders zijn. Bereid je dus nu al voor op volgend voorjaar en koop je tuinartikelen de 25e bij Fonteyn!

Direct stunten met extreme kortingen!

Al deze acties zijn alleen geldig tijdens deze kortingsdag. Wacht dus niet langer en sla direct uw slag! Wij hopen dat u slaagt met uw keuzes en wensen u veel showplezier! 

 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal