14 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

14 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

De binnenzwembaden van Fonteyn zijn gemaakt van hoofdwaardige materialen, zoals polyester, polypropyleen en metaal. Hierdoor gaan ze lang mee en zijn ze gemakkelijk te onderhouden. U kunt uw zwembad laten inbouwen door de specialisten van Fonteyn. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over alle te treffen voorbereidingen hiervoor

Binnenzwembaden van Fonteyn

In de 35.000 m2 grote showroom van Fonteyn staan al onze binnen- en buitenzwembaden uitgestald. Zo kunt u inspiratie opdoen en bekijken welk zwembad het best bij u past. Onze adviseurs staan ook dagelijks voor u klaar, om u te adviseren over het geschikte zwembad. Zij kunnen u helpen met het maken van beslissingen over bijvoorbeeld het soort materiaal, het formaat en de benodigde accessoires. Kiest u bijvoorbeeld voor een extra filtersysteem, of probeert u het zwembad schoon te houden door middel van een schoonmaakrobot?

De service van Fonteyn

Doordat Fonteyn een eigen opslagkelder van ruim 60.000 m3 heeft, kunnen wij grootschalig inkopen. Dit heeft niet alleen voordelen voor ons, maar zeker ook voor u. Hierdoor kunnen wij namelijk scherpe prijzen hanteren, maar ook een snelle levering garanderen. Onze binnenzwembaden zijn vaak binnen enkele werkdagen te leveren, mits er niets anders is vermeld.

Meer weten over de binnenzwembaden van Fonteyn? Kom dan langs in onze showroom te Uddel. U kunt ook bellen met +31 (0) 577 456 040 of ons online contactformulier invullen.