Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoogwaardige kwaliteit barbecues

Een barbecue kies je tegenwoordig in alle soorten en maten. Maar welke bbq is jouw favoriet? Om kennis te maken met de verschillende soorten barbecues nodigen wij je graag uit om jouw ideale barbecue te komen bekijken in onze showroom van ruim 35.000 vierkante meter. Als buitenmens kijk je je ogen uit in onze showroom, waar je niet alleen bbq’s vindt, maar alle tuinartikelen die je nodig hebt om jouw buitenparadijs in te richten. Hier geven wij je in een prettige en ongedwongen sfeer advies. Met de showroom en onze experts kunnen wij jouw zoektocht naar de perfecte barbecue vereenvoudigen. Onze medewerkers staan elke dag voor u klaar om specialistisch advies te geven over temperatuur, de juiste hoogte, het formaat, de kleur en alle andere barbecue mogelijkheden. Ook delen wij graag onze lekkerste barbecue tips met je!

Welke bbq kopen?

Fonteyn biedt een breed assortiment, waardoor er voor iedereen iets bijzit. Door het ruime aanbod is het misschien lastig te kiezen welke barbecue je moet kopen en welke buiten bbq het meest geschikt is voor jou. Iedereen heeft andere wensen en ideeën voor de tuin en daarom stellen wij jou in staat om te kiezen uit een uitgebreid en compleet aanbod. Graag noemen we een aantal verschillende barbecues uit ons assortiment:

Barbecue aanbiedingen

Op zoek naar een barbecue aanbieding? Bij ons vind je altijd betaalbare barbecues die speciaal voor jou in prijs verlaagd zijn. Onze barbecue aanbiedingen zorgen ervoor dat je een mooie deal kunt maken en maakt dat barbecueën voor iedereen mogelijk is. Neem een kijkje in ons assortiment en laat je inspireren!

Een barbecue kopen? Shop veilig online!

Wil je een bbq kopen? Wacht niet langer, shop direct online en geniet van uw eigen barbecue. Koop een barbecue in onze webshop of kom gezellig langs in onze showroom. Een kopje koffie of thee staat, net als jouw eigen adviseur, altijd voor je klaar!

Wil je meer weten over onze barbecues? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.